“Uz Redzēšanos Laima!” Smagi slimais komponists pēkšņi nācis klajā ar Baisu paziņojumu par Vaikuli

Slavenā Laima Vaikule, pavisam nesen kādā ļoti nozīmīgā intervijā izteicās, ka viņa pati uz Padmoju Savienību ienesusi pavisam milzīgas naudas. Savukārt Pugačova ienesusi ļoti iespaidīgas naudas summas visai plašajai Krievijai. Protams, ka šāds paziņojums izraisīja zināmas diskusijas starp krievu iedzīotājiem. Šobrīd vērojot, kāviņu valsti pārņem svešas varas, viņi bija sašutuši par Laimas izteikumiem. Tomēr šeit jāuzdod svarīgs jautājums par to, ko gan slimais komponists izteicies par Vaikuli un Pugačovu?

Protams, ka visa stāsta centrā ir Laima Vaikule. Viņa stāsta par savu pieredzi PSRS laikos. Ticis paziņots, ka viņas ieraksts ar nosaukumu “Melody” tika pārdots par aptuveni 2 – 3 rubļiem. Kopumā tika pārdoti aptuveni 20 miljonu eksemplāru visā plašajā PSRS. Viņa gan no tā visa nopelnījusi kapeikas, kas kaut kā liekas smieklīga. Tādu nauda aizveda uz savām zemēm, taču pretī saņēma vien kripatiņas. Taču ar to viss tikai sākas.

Uzreiz jāpiebilst, ka krievi gan bijuši sašutuši par Laimas aizskarojošajiem tekstiem. Līdz ar to Jurijs Antonovs radījis savu Starhit, ar ko paspējis priecēt visā plašajā pasaulē. Šeit gan nedomāju, ka Vaikules izteikumi par Krieviju ir muļķības. To sakot, arī Pugačova viņu neiepriecināja.

Stāstot par dziedātāju Laima Vaikule minēja, ka kopumā ir ļoti nosvērta personība. Kad viņa stāsta par saviem sasniegumiem, viņa it kā valkā tādu kā karalisko apmetni, kādu pa dzīvi nekad nemaz nevalkā.

Lasi vēl : Augusta pēdējās dienās Latviju var skart pavisam nepatīkamas izmaiņas – Sinoptiķi jau laicīgi to paziņo

Tieši Antonovs izteica pārsteidzošus komentārus, kas kopumā apšaubīja Vaikules elitārās mākslinieces statusu. Ja viņi nesaņēm milzīgas algas, tad viņi nemaz nesaprot. Jo nesaprot, kāpēc zemo algu padomju laikos bija norma. Bet klausieties, Latvija ir maza, viņiem taču ir tikai vien kā Vaikule, Pauls un Pugačova.

Jā! Pauls ir tiešām lielisks cilvēks, taču arī Vaikulei šajā visā ir bijusi īpaša nozīme. Viņa ir paveikusi milzīgu darbu, taču joprojām sūdzas par naudu? Nu tad uz redzēšanos Laima Vaikule! Nevajag pat būt rupjam vai kādu apvianots, bet uz drīzu tikšanos Laima. Tas nozīmē, ka drīzumā vairs nekad neredzēsim viens otru, izteicās Jurijas Antonovs.

You may also like...