Visu Latviju satricinājusi milzu Traģēdija! Mūžībā devusies ļoti labi atpazīstama sieviete

Ir skumji atzīt šādus notikumus ikdienā, kad mūs nemitīgi bombardē skumjas ziņas par personām, kuras ir ne tikai ievērojamas Latvijā, bet arī starptautiski atzītas. Diemžēl šī konkrētā apstākļa iznākums ir tikpat bēdīgs, jo attiecīgā sieviete bija plaši pazīstama visā valstī. Viņas slava pārsniedza viņas profesiju, aptverot viņas ievērojamās spējas palīdzēt citiem.

Diemžēl ir noticis patiešām vairāk nekā vienkārši skumjš notikums, kas rada neskaidrības par incidenta specifiku. Šīs satraucošās ziņas ir dziļi skārušas daudzus cilvēkus, īpaši tos, kuri saņēma palīdzību no šīs plaši atzītās sievietes. Tomēr joprojām nav skaidrs, kas viņa ir un kāda ir viņas profesija. Lai iegūtu visaptverošu izpratni par notikumu secību, iedziļināsimies detaļās.

Diemžēl 30. jūlijā notika traģisks incidents, kura rezultātā priekšlaicīgi mūžībā aizgāja cienījamā profesore Santa Purviņa. Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas atzītā farmakoloģe un psihiatre profesore Purviņa ārstniecības iestādē ir atstājusi pamatīgu tukšumu. Šo sirdi plosošo ziņu slimnīca paziņoja otrdien, paužot dziļas skumjas un sēras par zaudējumu.

Ar smagu sirdi ar nožēlu informējam, ka 2023.gada 30.jūlijā traģiski zaudējām cienījamo farmakoloģi, ārsti un psihiatri profesori Santu Purviņu. Šis drūms paziņojums tika izteikts Facebook ierakstā.

Lasi vēl : Swedbank nākusi klajā ar ļoti baisu ziņu! No 1. Augusta tas skars pilnīgi visus iedzīvotājus

Jāpiemin, ka viņas profesionālais ceļš sākās 2009. gadā Stradiņa slimnīcā. Savas darbības laikā viņa pildīja dažādas lomas, tostarp strādāja poliklīnikā un dienēja par dežūrpsihiatru stacionārā. Turklāt Rīgas Stradiņa universitātes Farmakoloģijas katedrā viņa ir nodevusies ne tikai medicīnas nozarei, bet arī pedagoģijas jomai. Viņas slavējamais darbs šajā amatā aptvēra daudzus gadus.

Viņa, kam ir pieredze gan farmakoloģijā, gan psihiatrijā, vairāk nekā desmit gadus savas karjeras laikā veltīja darbam Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas attīstības komitejā. Šis pasākums neapšaubāmi bija nozīmīgs pasākums, ņemot vērā inteliģenci un altruismu, kas raksturīgs Ziemassvētku vecīša dabai, jo viņa pastāvīgi centās palīdzēt visiem, kam tas bija nepieciešams.

Purviņa bija ne tikai ļoti inteliģenta, bet arī prasmīga un īpaši uzmanīga kolēģe. Ir teikts, ka viņa iegrima unikālajās grūtībās, ar kurām saskaras katrs pacients, un galvenais mērķis bija atrast optimālo risinājumu, kas viņiem palīdzētu. Viņas nesavtība un nelokāmā centība izpelnījās milzīgu vienaudžu apbrīnu. Viņa patiešām bija pelnījusi viņai izteikto dziļo līdzjūtību.

You may also like...