Pugačova Vaikules festivālā atrāda savu jauno seju! Vai Jūs maz spējat noticēt, ka tā ir viņa?

Nesenajā festivālā “Laima  Vaikule Jūrmala ’23”, ko organizēja latviešu dziedātāja Laima Vaikule, kā godājamā viešņa bija Alla Pugačova. Kādreiz cienījama kā Krievijas estrādes primadonna, Allu pavadīja viņas vīrs, talantīgais humorists un parodists Maksims Galkins. Kā vēsta Latvijas mediji daudzi klātesošie bija pārsteigti par Allas pašreizējo izskatu. Interesanti gan, jautāt, kas tieši bija mainījies viņas sejā? Izrādās, ka ļoti daudz kas!

Melnā busiņā slavenību pāris devās uz festivāla norises vietu, iebraucot pa Dzintaru koncertzāles dienesta vārtiem. Neraugoties uz piektdienas vakara lietusgāzēm, kas varēja pasliktināt festivāla viesu noskaņojumu, Galkinam bija tālredzība paņemt līdzi lietussargu, nodrošinot, ka Pugačova paliek sausa un labi sakopta, jo neviens jau negrib, lai tik augsta līmeņa slavenība vienkārši ņemtu un samirktu, vai ne? Tad nu laiks paskatīties uz to, kā viņa izskatījās un kāda ir viņas jaunā seja.

Pie Dzintaru koncertzāles ieejas slavenības sirsnīgi sveica festivāla saimniece Laima Vaikule. Augstie viesi dzīvesbiedra Andreja Latkovska pavadībā tika pavadīti savās vietās koncertzālē, kur bija pulcējies satrauktu apmeklētāju pulks. Slavenību ierašanās izraisīja vieglu ažiotāžu, daudziem Galkina un Pugačovas faniem nepacietīgi steidzoties sveikt kaimiņvalstu zvaigznes, kuras savu vasaru bija izvēlējušās pavadīt Jūrmalā, jo kur citur, ja ne tik skaistā un superīgā vietā.

Viņi fotografējās un priecājās par tuvumu šiem Krievijas šovbiznesa pasaules spīdekļiem. Tikmēr koncerta vidū Alla Pugačova un Maksims Galkins mierīgi izbaudīja priekšnesumu, izrādot gandarījumu par pasākuma apmeklējumu. Jaunākais plašās sabiedriskās diskusijas objekts ir 74 gadus vecās Allas Pugačovas pārveidotais izskats.

Šī atzītā izpildītāja, kas konsekventi ir centusies pretoties novecošanās ietekmei, izmantojot kosmētiskās procedūras un dažādas jaunības saglabāšanas metodes, šovasar, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, ir piedzīvojusi vēl būtiskākas sejas vaibstu izmaiņas. Lai gan ir acīmredzams, ka viņas sejas āda ir savilkta, visievērojamākās izmaiņas ir šaurāks deguns un izteiktāka augšlūpa.

Salīdzinot ar situāciju pirms deviņiem gadiem, kad Alla tika sagaidīta Rīgas Centrālajā stacijā un brauca ar šoferi uz festivālu “Jaunais vilnis” Jūrmalā, viņas ģērbšanās stils un frizūra ir pieņēmusi mūsdienīgāku estētiku.

Kādas ir Jūsu domas par Pugačovas jauno izskatu?

You may also like...