“Tas tika izdarīts šausmīgā veidā!” Rogovkas iedzīvotājs atstāsta likumsargu sacīto par mazo Justīni

Kā vēsta Latvijas mediji, pagājušas trīs nedēļas kopš sirdi plosošā septiņus gadus vecas meitenes vārdā Justīnes Reinikovas līķa atrašanas vietas. Viņas nedzīvais ķermenis tika atrasts vairākus desmitus kilometru attālumā no mājām Rogovkā. Neskatoties uz laika ritējumu, apgabala kopiena joprojām cīnās ar daudziem neatrisinātiem jautājumiem.

Caur šo objektīvu atklājas daudzas satraucošas patiesības, kuras, iespējams, līdz šim bija slēptas. Diemžēl ar katru dienu parādās arvien vairāk šausminošu atklāsmju, kuras iepriekš netika atzītas. Šis konkrētais konts ir saistīts ar iedzīvotāju, kurš personīgi iesaistījās sarunā ar policistu, apšaubot, vai šaušanas incidents patiešām bija nelaimes gadījums. Tieši šajā brīdī policija pati atklāja ļoti satraucošas ziņas. Acumirklī tiek iegūta skaidra izpratne par faktiskajām darbībām un veidu, kādā tās notika.

Jautājot policistam, mans nolūks bija noskaidrot, vai nav notikusi kāda transportlīdzekļa avārija. Man par pārsteigumu atbilde, ko saņēmu, krasi atšķīrās no manām cerībām. “Nē,” norādīja virsnieks, “tā bija tīša darbība, un tā tika veikta ārkārtīgi šausmīgi,” intervijā Latgales reģionālajai televīzijai atklāja Rogovkas iedzīvotājs. Šāda atklāsme nekavējoties liek aizdomāties par to, kā kāds varētu veikt tik šausmīgu rīcību pret nevainīgu bērnu. Tās milzīgā bezjēdzība ir patiesi, maigi izsakoties, riebīga.

Kā vēsta mediji, 5.maijā Rēzeknes novada Nautrēnu pagastā Rogovkas rajonā pazuda jauna meitene vārdā Justīne Reinikova, kurai bija tikai septiņi gadi. Reaģējot uz to, gan policijas spēki, gan brīvprātīgie uzsāka plašu un rūpīgu meklēšanu daudzos kvadrātkilometros. Neskatoties uz viņu nenogurstošajiem pūliņiem, meklējumi ilgu laiku izrādījās neveiksmīgi.

Lasi vēl : Latvijas iedzīvotājiem draud līdz 1500 Eiro naudas sods, ja savā īpašumā neizdarīs Šo!

Sākumā bija hipotēze par meitenes pazušanu, kas liek domāt, ka viņa labprātīgi pameta apkārtni un devās prom nezināmā virzienā. Taču likumsargi jau kopš viņas pazušanas brīža cītīgi pēta dažādas iespējas, tostarp iespējamo saistību ar noziedzīgu darbību pret viņu.

Dažas dienas pirms svētkiem jaunās meitenes nedzīvais ķermenis tika atrasts paslēpts kādas pamestas mājas pagrabā, kas atrodas dziļi mežā, ievērojamā attālumā no dzīvesvietas. Ķermenim bija acīmredzamas fiziskas traumas pazīmes.

Justīnes tēvs un pamāte tika aizturēti 21.jūnijā saistībā ar aizdomām par viņu iespējamu iesaistīšanos pretlikumīgās darbībās.

You may also like...