Atklātībā nākušas baisas un iepriekš nezināmas detaļas par Justīnes slēpto atrašanas vietu

Lielākā daļa šeit jau noteikti zina, ka Justīnes vecāki jau krietnu laiku atrodas apcietinājumā. Šeit gan jāņem vērā, ka jaunākās situācijas skaidrojums apliecina, ka viņi, visticamāk, arī paliks apcietinājumā vēl uz krietnu laiciņu. Jāņem vērā, ka teju visa Latvija bija satriekta par šo paziņojumu, jo meitene kā zināms tika atrasta bez dzīvības pazīmēm. Jāņem vērā vairāki faktori, kas visu padara vēl skumjāku, ieskaitot to, ka Justīnes meklēšanā tika piesaistīti simtiem cilvēkiem, kuri ik dienas staigāja neskaitāmus kilometrus, vien meklējot mazo meiteni.

Kā jau sākotnēji tika ziņots, meitene it kā izgājusi ārā pie mājas un spēlējusies, taču pazudusi. Reālajā situācijā kā atklājas, viss izskatās bija krietni savādāk. Jau pēc iepriekš plašajiem meklēšanas pasākumiem, viņa tika atrasta desmitiem kilometru attālumā. Viņa tika atrasta pamestas mājas meža viducī. Precīzāk – viņa tika atrasta šīs mājas pagrabā, zem noslēptiem dēļiem. Taču šeit gan atklājas vairākas būtiskas nianses, kuras iepriekš nemaz netika ziņotas, atklājas jaunas un precīzas detaļas.

Jau sākotnēji visa konkrētā vieta tika ļoti labi apzināta un slēpta, maskējot tā grūti saprotamo vietu ar dēļiem pa virsu. Skaidrs ir tas, ka viņi zinājuši, ko dara, taču atklātībā nonākusi ļoti svarīga un būtiska informācija tieši par šo pamesto māju. Konkrētais pavediens ļoti skaidri norādījis pie abiem vecākiem.

Tieši pēc abu vecāku aizturēšanas policija nekavējoties atklājusi, ka šī pamestā māja patiesībā bijusi tēva bērnības mājvieta. Uzreiz ir saprotams, kāpēc policija aizturējusi abus vecākus. Tieši sākotnēji bija aizdomas uz vecākiem, tomēr nekas par to īsti neliecināja.

Taču tieši meitenes atrašana konkrētajā vietā atklāja ļoti būtiskas un svarīgas detaļas. Tas ļoti palīdzēs policijas izmeklēšanā un procedūrās. Tas palīdzēs noteikti atšķetināt visas būtiskās detaļas kas un kā pa solim notika.

Pašlaik ne visu informāciju policija drīkst izpaust, tomēr paziņots, ka vel jāgaida konkrētas pārbaudes analīzes un detaļas, lai vispārīgā veidā būtu zināmi ekspertu atzinumi. Pašlaik atliek tikai gaidīt lēmumu, taču skaidrs ir viens – tas viss ir noticis ļoti brutāli.

You may also like...