Pasauli pāršalc skumjas ziņas par Anastasiju Zavorotņuku: “Ģimene nāk klajā ar skumju paziņojumu”

Anastasija Zavorotņuka, mana mīļotā aprūpētāja, smagas slimības dēļ piecus gadus atradās vientulībā. Šajā periodā viņa nerunāja publiskas runas, nesniedza intervijas un neveica nekādas aktivitātes sociālajos tīklos. Aktrisi atbalsta viņas ģimene, kas ir nenogurstoši strādājusi, lai nodrošinātu, ka viņa saņem vislabāko iespējamo ārstēšanu. Viņu centība un smagais darbs atmaksājās pozitīvi.

Iepriekš pat instinktīvākās prognozes liecināja, ka pacienti, kuriem diagnosticēta glioblastoma smadzenēs, dzīvos tikai divus gadus. Taču līdz ar jaunākajiem tehnoloģiju sasniegumiem šī prognoze ir pagarināta līdz 12 gadiem.

Šajā gadījumā var tikai spekulēt par Zavorotniuku ģimenes eksperimentālās ārstēšanas, tradicionālās ārstēšanas un notiekošās rehabilitācijas milzīgajām izmaksām. Turklāt finansiālās atbildības nasta pilnībā gulēja uz aktrises vīra Pētera Černiševa pleciem, kurš bija vienīgais ģimenes apgādnieks.

Viņam jāsedz ne tikai sievas medicīniskie rēķini, bet arī ģimenes vadīšana, mazas meitas audzināšana, vecāka gadagājuma aktrises mātes aprūpe… dažkārt varētu sagaidīt ziņas par nesaņemšanu. Transporta departamenta naudas sodi, komunālo pakalpojumu rēķini un daudz kas cits tiek rādīts internetā.

Aktrises finansiālais stāvoklis patiešām tika apstiprināts, kad Federālais nodokļu dienests savā “melnajā sarakstā” iekļāva Anastasiju Zavorotņuku ar parādiem 170 tūkstošu rubļu apmērā (līdzvērtīgi nepilniem 2000 eiro). Turklāt daļa no neatmaksātās summas tagad ir nodota tiesu izpildītājam piedziņai garo nenomaksāto termiņu dēļ.

Neskatoties uz to, aktrises ģimenei joprojām nebija iespēju atmaksāt parādus, jo vienīgais ģimenes apgādnieks Pēteris Černiševs vasarā zaudēja darbu. Turklāt daiļslidotājai paredzēts piedalīties Tatjanas Navkas iestudējumā “Apburtā princese”.

Gaidāms, ka Černiševs būs vadošais sportists gaidāmajā filmas A Tale of Two Nations sezonā. Taču pārsteidzoši, ka pirms spēles sākuma viņu nomainīja cits dalībnieks. Vēlāk atklājās, ka Černiševs projektu pameta personisku iemeslu dēļ un atgriezīsies tikai ziemā.

Jāatzīmē, ka iepriekš tika ziņots par finansiālajām grūtībām, ar kurām Zavorotņuka ģimene saskārās šī gada sākumā. 2023.gada februārī tiesa pieņēma lēmumu piedzīt no aktrises mātes 127 000 rubļu (1355 eiro) mājokļa un komunālo pakalpojumu parādus. Rezultātā tiesu izpildītāji spēra pirmo soli un konfiscēja pensionāra Porsche.

2014. gadā Anastasija Zavorotņuka iegādājās automašīnu un izvēlējās to reģistrēt uz savas mātes Valentīnas Borisovnas vārda. Interesanti, ka aktrisei ir arī dzīvesvieta galvaspilsētas Ramenko rajonā. Tomēr pēdējos gados viņas māte pārcēlās uz piepilsētas ciematu Kreiksino, netālu no pašas Anastasijas mājām.

Zavorotņuka mātes tiesas kolekcija par Ramenko īpašumu nebija atsevišķs gadījums.

You may also like...