Pirms divām dienām mazās Justīnes audžumāte Facebook ierakstīja ļoti dīvainu ierakstu

Dubuļos likumsargi atklāja pamestas mājas pagrabā apraktu jaunu meiteni, kurai bija redzami miesas bojājumi. Meitenes tēvu Vladimiru policija aizturēja naktī uz 20.jūniju, bet audžumāte Sandra tika aizturēta nākamajā rītā.

Justīne bija tik trausls bērns, ka septiņu gadu vecumā viņa, šķiet, nebija vecāka par četriem vai pieciem gadiem. Traģiski, bet pagājušajā vasarā viņa svēra nieka 21 kilogramu un tika atrasta nedzīva.

Kā stāsta vietējie, Justīnes tēvs steigā pārdevis savu auto īsi pēc meitas pazušanas. Šķiet, ka viņam tas izdevās. Tomēr pašlaik nav pieejama papildu informācija par šo situāciju.

Tikai pirms trim dienām Justīnes audžumāte Sandra pieminēja pirmo laulības gadadienu ar Justīnes tēvu, ievietojot ziņu kādā sociālo tīklu platformā. Ziņojumā bija teikts: “Mēs esam nešķirami, vienoti gan laimē, gan bēdās. Es esmu šeit jums, un jūs man. Kopā mēs pārvarēsim jebkuru šķērsli, kas mums gadīsies.

“Mūsu spēks ir mūsu kā ģimenes vienotībā, tāpēc esam kopā. Tā ir piemiņas vērta diena, kas jāsvin kā dubultsvētki.
Pastāv noteiktas situācijas, kas ierobežo šī paziņojuma darbības jomu. Tomēr ir obligāti jāsaprot, ka ieņemat nesatricināmu pozīciju mūsu dzīvē. Tu esi mans partneris, mana otrā puse, mūsu tēvs un mūsu mugurkauls, pat saskaroties ar grūtībām.

Komentāru sadaļā daudzas personas uzskata, ka šī uzvedība ir savdabīga. Kāds komentētājs apšauba argumentāciju, kāpēc tiek publicēts teksts, kurā ietvertas alkohola emocijzīmes, ja uz spēles ir likta ģimenes izdzīvošana. Citi interesējas par mīklainajiem “apstākļiem, kas ierobežo.

You may also like...