Medijus satricina, kas nenormāls! Sievas izvarotais vīrs saņems milzīgu kompensāciju par bērna piedzimšanu

Izklausās diezgan neloģiski vai ne? Tomēr tā ir kļuvusi par realitāti kādam vīrietim un grūti pat iedomāties, kā tas maz vispār varēja būt iespējams. Jāņem gan vērā, ka šādas lietas ikdienā nedzirdam, tomēr šis stāsts nu paspējis apceļot visu internetu un jāņem vērā, ka tas tik tiešām ir noticis. Šoreiz gan pavisam pretējā veidā viss notika gaužām savādāk. Laiks aplūkot šo skandalozo atgadījumu, lai saprastu, kas tieši notika.

Pavisam savdabīgu lietu nu nākas izskatīt tiesai Kanādas provincē. Vīrietis skaidri norāda, ka viņu izvaroja, nu jau bijusī sieva, kura attiecīgi tālāk dzemdējusi bērnu. Tāpēc viņam pienākas valstī paredzētajā kārtā – kompensācija, kuru izmaksā izvarošanas rezultātā dzemdējušajām sievietēm. Tā oficiāli ziņo un vēsta Kanādas plašsaziņas mediji. Tomēr, kas ir zināms sīkāk un kā tas viss īsti notika?

Jāņem vērā, ka sākotnēji fonds, kuram vīrietis bija nosūtījis konkrēto pieteikumu, viņam atteica, argumentu norādot, ka vīrietis nemaz nav bērna aizbildnis. Taču šī nauda paredzēta nestrādājošajam vecākam. Taču Kanādas tribunāls skaidri nolēma, ka kompensāciju saņemošo personu lokā var iekļaut ne tikai pašu māti, pie tam ja šī persona uzņēmusies bērna finansiālo gala aprūpi.

Šo lietu nosaucot par vienkārši unikālu, divi administratīvā tiesneši piekrita vīrieša konkrētajam viedoklim, skaidri norādot, ka viņš šajā situācijā ir vienīgais bērna apgādnieks. Tas tāpēc, ka pati māte nemaz nestrādā un tas ir ļoti dīvaini.  Gala beigās Tribunāls atklāti paziņoja, ka vīrietis cenšas piedalīties bērna audzināšanā, kā arī var būt iesaistīts viņa dzīvē, taču ir spiests sadzīvot ar šo traumu, kontaktējoties ar izvarotāju viņas mājā.

Lasi vēl : Policija nāk klajā ar ļoti būtisku paziņojumu par pazudušo Justīni!

Konkrētais lēmums ir ticis paziņots jau 19. maijā, taču atklāti tika publiskots tikai šajā mēnesī. Neviens puses vārds tā arī nav ticis atklāts, taču pāris ieradās Kanādā 2008. gadā, tomēr drīz vien sāka pamatīgi konfliktēt, jo nevēlējās bērnus. No 2010. līdz 2013. gadam viņš nemitīgi tika pakļauts verbālai, fiziskai un seksuālai vardarbībai, kas gadu laikā tikai pastiprinājās. Vīrietis arī sūdzējās, ka pēc vardarbīga strīda ar sievu un viņas māti, par viņas cerētajiem bērniem spiests piekrist darīt to visu bez prezervatīva.

Jau pēc vairākām nedēļām viņš uzzināja, ka sieva ir stāvoklī un uz visiem laikiem pameta ģimeni. Bērna paternitāte tika noteikta 2018. gadā un laulība šķirt 2019 .gadā.

You may also like...