Policija nāk klajā ar ļoti būtisku paziņojumu par pazudušo Justīni!

Policija nākusi klajā ar svarīgu paziņojumu par pazudušo Justīni un šeit jāņem vērā, vairākas ļoti būtiskas lietas. Tiek minēts, ka joprojām turpinās Justīnes pazušana Rogovkā. Valsts policija nākusi klajā ar būtisku paziņojumu, ka turpmāk sāks izmantot pavisam citu meklēšana taktiku, kas daudz ko varētu mainīt. Tā informēja Valsts Policijas pārstāve Simona Grāvīte. Šeit gan uzreiz jājautā, kas tieši tiks mainīts un kādā veidā?

Jau kopš 5. maija, kad mazā meitene pazuda, tika veikti ļoti milzīgi meklēšanas pasākumi, tajā starpā iesaistot gan brīvprātīgos, gan arī speciālos dienestus. Jau šobrīd ņemot vērā visus apstākļus un veiktos meklēšanas pasākumus, tikušas apsekotas milzīgas teritorijas, tai skaitā ūdenstilpnes un citas vietas. Saistībā ar to, ka platība ir pārmeklēta tik lielā apmērā, Valsts policija nolēmusi izvēlēties pavisam citu taktiktu.

Šobrīd ņemot vērā visu notiekošo, turpmāk vairs netiks izvērsa masveida izmeklēšanas pasākumi vidē ar pastiprinātu brīvprātīgo iesaistīšanu. Protams, ka policija uzsver to, ka meklēšanas pasākumi un veidi joprojām var būt dažādi, tomēr tie nav izsmelti. “Tas, ka iedzīvotāji šobrīd neredz publiskos meklēšanas pasākumus, nemaz nenozīmē, ka meklēšana nenotiek,” skaidri norāda policija.

Saistībā ar mazā meitenes pazušanu, ļoti smalki un rūpīgi tiek pārbaudīta pilnīgi visa saņemtā informācija, līdz noskaidrota tās konkrētās versijas. Esošajā ikdienas meklēšanas aktivitātēs no Valsts policija tiek piesaistīti resursi no daudz un dažādām vietām. Tāpat tika uzrunāti un pat nopratināti bērna radinieki un citas personas – policija sākusi strādāt arī šāda tipa virzienā.

Lasi vēl : Diemžēl, bet mūžībā aizsaukta Latvijas slavena dziedātāja! “Viņai balss bija kā eņģelim!”

Tāpat ziņots, ka ir sākts kāds kriminālprocess un notiekot izmeklēšana, taču par sīkākām detaļām policija pašlaik atturas izteikties. Tiklīdz būšot jaunas un publiski pieejamas ziņas, tad tiks izvērsti tālāk masveida meklēšanas pasākumi, taču policija par to nekavēsies izteikties.

Tāpat ziņots, ka meklēšanu neesot plānots pārtraukt un tā turpināšoties tik ilgi, cik būs ilgi nepieciešams, uzsver Grāvīte. Pašlaik visiem jānotic un jācer, ka meitene atradīsies sveika un vesela. Jāņem vērā, ka policija nu jau strādā dažāda veida taktikās.

You may also like...