Diemžēl, bet mūžībā aizsaukta Latvijas slavena dziedātāja! “Viņai balss bija kā eņģelim!”

Šogad 31. maijā mūžībā aizgāja apdāvināta vokāliste. Latvijā šī dziedātāja tika plaši atzīta, un viņas devums Latvijas mūzikas apritē bija izšķirošs.

Lai gan ir vispāratzīts fakts, ka nekas šajā pasaulē nav pastāvīgs, tomēr ir nežēlīgi grūti, ja cilvēks negaidīti aiziet mūžībā. Sāpes ir vēl dziļākas, ja aizsaulē aizgājušais bija kāds, kurš tev bija ļoti dārgs un tuvs. Pārliecinošā bēdu sajūta ir patiesi nepanesama.

Šajā grūtajā periodā mācītāji uzsver, cik svarīgi ir meklēt atbalstu no tuvākajiem. Ja jums ir grūtības, sazinieties ar saviem mīļajiem, neatkarīgi no tā, vai tie ir draugi vai ģimene. Atcerieties, ka problēmu risināšana kopā palīdzēs jums tās pārvarēt.

88 gadu vecumā mūžībā aizgājusi prasmīgā estrādes vokāliste Aino Bāliņa. Igaunijā viņa bija pazīstama ar savu mūziku. Rīgas estrādes orķestra soliste Bāliņa bija pirmā, kas uz lielās skatuves izpildīja džezu angļu valodā, demonstrējot savu drosmi un muzikalitāti.

Lasi vēl : Pasauli satricina sēru vēsts! Vien 32 gadu vecumā aizsaulē devusies pasaules slavenība!

Šī gada 6. jūnijā Tallinas Smilšu kapsētā blakus savam mīļotajam vīram Helduram tika guldīta Aino Bāliņa. Slavenā dziedātāja Bāliņa karjeras virsotnes sasniedza 20. gadsimta 50. un 60. gados, kad viņa uzstājās ar Rīgas estrādes orķestri.

Par viņas loloto dzīvesbiedru kļuva Heldurs Karmo, kurš bija dzejnieks un tekstu autors. Pēdējos gados iepriekš izslavētā dziedātāja dzīvoja viena, cīnoties ar veselības problēmām. Traģiski viņa aizgāja mūžībā šī gada 31. maijā.

You may also like...