Pasauli satricina sēru vēsts! Vien 32 gadu vecumā aizsaulē devusies pasaules slavenība!

Izklaides industrija sēro par talantīgas dīvas un izcilas televīzijas personības zaudēšanu, kura savas karjeras laikā ir izcēlusies ar daudziem šoviem. Ar smagu sirdi ziņojam par viņas mūžību 32 gadu vecumā. Paziņojums tika veikts populārajā sociālo mediju platformā Instagram, liekot daudzus fanus un kolēģus apbēdināt par traģiskajām ziņām.

Ko tieši tas nozīmē?
Jautājums par to, kas notiek pēcnāves dzīvē, ir apdomāts tūkstošiem gadu, bez skaidras vai vienotas atbildes. Šķiet maz ticams, ka šāda atbilde kādreiz tiks atrasta, jo šis dzīves pēdējais posms ir kaut kas tāds, ko mēs, cilvēki, nekad nevarēsim pilnībā saprast.

Ir paziņots par starptautiskās televīzijas zvaigznes Džekija Oha priekšlaicīgu aiziešanu 32 gadu vecumā. Ceturtdien populārais šovs “Wild ‘N Out” dalījās ar jaunumiem savā Instagram lapā.

Wild ‘N Out ģimene sēro par Džekija Smita, kas pazīstama arī kā Džekija Oha, zaudēšanu, kuras ievērojamais talants un ietekme paliks atmiņā vēl gadiem.

Pēc ziņām par Smitas aiziešanu, daudzi fani sociālajos tīklos izteikuši līdzjūtību, izsakot līdzjūtību gan Smitai, gan viņas mīļajiem. Ziņas par viņas nāvi ir likušas simtiem atbalstītāju justies ārkārtīgi neapmierinātiem.

BET Media Group pārstāvja paziņojumā Džekija Oha tika pieminēta kā Wild ‘N Out aktieru lolotā dalībniece piecas sezonas un līdzjūtīgs draugs visiem, ar kuriem viņa sastapās. Pirmām kārtām viņa bija uzticīga māte trim jaukiem bērniem.

You may also like...