Diemžēl, taču paziņotas skumjas ziņas Regīnas Devītes jeb labi zināmās “Zentas” dzīvē

Zentiņas slava ir saglabājusies ilgu laiku, padarot to par pazīstamu vārdu. Tomēr pašreizējo apstākļu dēļ situācija nav tik vienkārša, kā varētu šķist. Pēdējā laikā parādījušās nepatīkamas ziņas saistībā ar Regīnu Devīti un viņas dzīvi. Neskatoties uz cilvēka slavenības līmeni, nav noliedzams, ka var notikt neparedzami notikumi. Ņemot vērā šo situāciju, Regīna nākusi klajā ar emocionālu paziņojumu, kas neapšaubāmi ir žēl.

Slavenā Zentiņa ir paudusi vēstījumu, kas nebija tikai emocionāla: “Diemžēl liktenis ir devis nozīmīgu paziņojumu.” Intervijā Devītes emocijas bija jūtamas, un notikumi, kas to izraisījuši, kļūs skaidri. Ievērojamai latviešu māksliniecei un aktrisei Regīnai uzmanības centrā nav sveša. Viņa ir ieguvusi izglītību vairākās prestižās augstskolās, izceļoties kā vadošā teātra aktrise un filmējusies dažādos Latvijas televīzijas seriālos. Viņa reputācija viņam ir priekšā, neprasa nekādu ievadu – viņš vienkārši zina.

Regīnas slavu un kritiķu atzinību var saistīt ar Zentas tēlojumu tādos populāros seriālos kā slavenais Ugunsgrēks. Turklāt viņa bija vadītāja atsevišķā TV raidījumā “Zentas Brīvdienas”. Viņas varonis vienmēr ir bijis izcils un aizrāvis auditoriju. Tomēr nesen Devite sniedza ziņu, kas bija piepildīta ar intensīvām emocijām.

Jāpiebilst, ka 5. maijā tika paziņots, ka mūžībā aizgājusi ievērojamā latviešu režisore Inta Gorodecka, kura bija sasniegusi 65 gadu vecumu. It īpaši seriāla Ugunsgrēka komanda atceras viņas teiktos vārdus no iepriekšējās vasaras. atvadu salidojuma laikā. Lai gan tas bija apburošs laiks, pēkšņais notikumu pavērsiens bija negaidīts. “Zentiņas” komanda viņas teikto atsauc atmiņā ar lielu skaidrību.

Lasi vēl : Naudiņa šīm zīmēm tecēs kā Upe! 4 Zīmes, kuras kļūs milzum Bagātas maija noslēgumā!

Devītes emocionālais paziņojums bija smeldzīgs, jo viņa pauda, ​​ka Inta viņu un pārējos informējusi, ka gadījumā, ja seriāls tiks atjaunots uz vēl vienu sezonu, viņa tajā nepiedalīsies. Tika teikts, ka šī atklāsme tajā laikā bija saistīta ar organizatoriskām lietām. Tomēr kopš tā laika liktenis ir iejaukusies, novedot pie galīga gala visiem iesaistītajiem. Devītes vārdi izteica skumjas par radušos situāciju.

Viņasprāt, šī emocionālā saikne uzsver biežas saziņas nozīmi, izmantojot tālruņa zvanus un tikšanās. Viss, kas nepieciešams, ir vienkāršs pieprasījums. “Viņas atvadas neattaisno daudzos ziedus, ko viņa dzīves laikā bija pelnījusi.

“Zentiņai” pasākums ir īpaši mokošs; tomēr tas kalpo kā atgādinājums vienmēr atcerēties sevi un savus mīļos, vērtīga dzīves mācība.

You may also like...