Skumjas ziņas par populāro Allu Pugačovu! Diemžēl, bet izskanējušas bēdīgas vēstis visā plašajā pasaulē

Tas ir fakts, ka vārds Alla Pugačova ir pazīstams cilvēks teju vai visiem. Tomēr ir radušās mulsinošas ziņas par viņas labklājību, kas radījušas vairākus neatbildētus jautājumus. Acīmredzot Pugačovas veselības stāvoklis bija smags, taču rezultāts vēl nav noskaidrots. Lai labāk izprastu šo situāciju, ir jāizpēta lietas specifika un notikumu secība, kas tad tieši ar viņu īsti atgadījās.

Maskava 6. maijā ar grandiozu un visaptverošu atvadu pasākumu sumināja pasaulē atzīto modes dizaineri Valentīnu Judaškinu. Neskatoties uz viņa izcilību modes industrijā, Judaškina pēdējie brīži nebija bez skumjām. Pugačova, kuru ar Judaškinu vienoja ilgstoša un cieša draudzība, devās no Izraēlas uz Krieviju, lai pavadītu viņu pēdējā ceļojumā. Tomēr ir vērts atzīmēt, ka tajā pašā dienā notika vairāki neparedzēti un nozīmīgi notikumi, kas bija negaidīti.

Ierodoties drūmajās bērēs, Alla Pugačova bija ģērbusies melnā mētelī, melnā cepurē un melnās brillēs. Šis apģērbs padarīja viņu gandrīz neatpazīstamu, neskatoties uz viņas sejas redzamību. Lai gan viņa bija klāt pasākumā, uzreiz nebija skaidrs, ka tā patiešām ir Pugačova. Drošības detaļa bija stingra, neļaujot žurnālistiem viņai tuvoties. Tomēr pēc kāda laika notika negaidīts notikums, ko novēroja daudzi.

Pēc aculiecinieku ziņām, Pugačovas slimība pirmo reizi atklājusies bēru dievkalpojuma laikā. Aculiecinieki stāstīja, ka viņas stāvoklis bija tik smags, ka viņai bija nepieciešama drošības personāla palīdzība, lai saglabātu līdzsvaru.

Lasi vēl : “Ņemiet to Rūpīgi vērā!” No Šodienas stājas spēkā nopietni grozījumu likumā par skaidro naudu!

Kādā brīdī viņa teju vai esot paģībusi, vai arī tuvojās tam. Pēc tam kļuva skaidrs, ka Pugačova nespēja kādu brīdi stāvē un pat pasataigāt bez palīdzības, un pēc tam viņu līdz automašīnai pavadīja privātie apsargi, kuri sniedza atbalstu, turot viņas rokas un burtiski vai nesot viņu. Diezgan traki vai ne?

Pašlaik nav skaidrs, kāds ir precīzs Pugačovas veselības stāvoklis. Saskaņā ar ziņojumiem viņa jutās atvieglojuma un uzlabošanās sajūtu, iekāpjot transportlīdzeklī.

Tomēr nekāda papildu informācija par viņas stāvokli nav publiskota.

Valentīna aiziešana tika reģistrēta ilgstošas ​​slimības rezultātā, ar kuru viņš cīnījās daudzus gadus. Izsakām sirsnīgu līdzjūtību viņa ģimenei un draugiem šajā grūtajā periodā.

You may also like...