“Uz Redzēšanos Laima!” Pavisam smagi slims komponists nācis klajā ar Baisu vēsti par Vaikuli

Kādā nozīmīgā intervijā Laima Vaikule atklāja, ka viņa personīgi ienesusi ievērojamas naudas summas uz Padomju Savienību. Turpretim Alla Pugačova bija ienesusi ārkārtīgi lielas naudas summas visai paplašinātajai Krievijas teritorijai. Šis paziņojums izraisīja asas diskusijas Krievijas iedzīvotāju vidū. Tā kā viņu valsti sagrāba ārējie spēki, Laima  savdabīgā deklarācija izraisīja plašu sašutumu. Īpaši dusmās uz Allu Pugačovu izteicās slavenais komponists un izklaides industrijas pārstāvis Jurijs Antonovs. Neskatoties uz to, pēdējā ir pārliecināta, ka viņa ir pārliecināta Krievijas atbalstītāja.

Stāsts, kura centrā ir Laima Vaikule , būtiski ietekmē daudzus cilvēkus. Izšķirošais jautājums, kuru daudzi vēlas saņemt, ir: “Kāds ir valstī ievestās naudas apjoms?” Ieraksts “Melody” tika pārdots 20 miljonos eksemplāru visā PSRS par cenu 2-3 rubļi par eksemplāru. Vaikule norādīja, ka amats viņai nopelnījis 137 rubļus, kas esot diezgan amizanti. Jādomā, vai saistībā ar šo situāciju notiek tiesvedība, ņemot vērā gan Pugačovas, gan Vaikules iesaistīšanos skandālā.

Jurija Antonova filma Starhit ir padarījusi pasauli par laimīgāku vietu, reaģējot uz Laimas pretrunīgi vērtētajiem komentāriem, kas saniknoja krievu tautu. Lai gan Laimas Vaikules paziņojumu par atbalstu Krievijai daži var uzskatīt par absurdu, ir vērts atzīmēt, ka Pugačova viņu nepieminēja. Runājot par Vaikuli, dziedātāja sevi uzskata par līdzsvarotu cilvēku. Apspriežot savus sasniegumus, viņa izmanto metaforisku karalisko apmetni, kuru viņa patiesībā nekad nevalkā.

Nesenā sarunā Antonovs izteica pārdomas rosinošu piezīmi par Laimas Vaikules klasificēšanu elites mākslinieces kategorijā. Ņemot vērā, ka viņas saņemtās algas nav samērīgas ar viņas statusu, viņš pauda neizpratni, kāpēc viņa to uzskata par tik augstu, it īpaši laikā, kad Padomju Latvijā algas bija zemas. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka Latvija ir salīdzinoši maza valsts, un tādi mākslinieki kā Vaikule, Raimonds Pols un pat Pugačova nav bieži sastopami.

Lasi vēl : “Noticis pavisam nepatīkamas negadījums!” Populārais Simsons lūdz cilvēku palīdzību

Pāvils neapšaubāmi ir izcils indivīds; tomēr ir svarīgi atzīt, ka arī Vaikulei šajā procesā bija nozīmīga loma. Kamēr viņa pildīja savus pienākumus, ir diezgan nepiedienīgi būt neapmierinātam ar naudas atlīdzību. Tāpēc ardievu! Lai būtu skaidrs, ka es nevēlos nevienu aizvainot, bet mēs vairs netiksimies, kā norādīja Jurijs Antonovs.

You may also like...