Laima Vaikule beidzot ir nākusi klajā ar iepriekš noklusētu un Baisu informāciju!

Nevienam mūsdienās nav jāstāsta par to, kas ir Laima Vaikule un ko viņa ir sasniegusi savā dzīvē. Viņa ir īsts meistardarbs, kas tik tiešām ļoti labi pārzina, ko dara savā dzīvē. Šoreiz gan runa ies par mazliet citu tēmu, tomēr būtību tas nemaina. Lai arī Laima Vaikule ir sasniegusi savas dzīves virsotnes un izdarījusi to, ko vienmēr ir vēlējusies, ir lietas, kuras bija noklusētas ļoti ilgu laiku. Tieši šajā ziņā ir svarīgi saprast, kāpēc tas netika atklāts agrāk un kāpēc par to viņa tik ilgi klusēja.

Saprotams, ka katram dzīvē ir savi nepatīkamie un smagie brīži, kad nevienam neko negribas stāstīts. Taču šajā situācijā viss ir krietni savādāk un ir lietas, kuras noteikti vajadzētu pasacīt cietiem, pie tam ja Tu esi tik liela slavenība visā plašajā pasaulē. Laiks palūkot, ko tieši Vaikule ir pasacījusi, un kāpēc to tik ilgi iepriekš nevienam pat nebija stāstījusi. Izrādās tam tik tiešām ir vairāki, pie tam ļoti būtiski iemesli.

Jāiesāk ar to, ka viņa piedalījās YouTube raidījumā, kura nosaukums ir “Uzmanīgi! Sobčaka!” Visas iesākuma tēmas bija pavisam mierīgas, kā jau intervijās. Taču tālāk ejot uz priekšu, palika aizvien nopietnāk un interesantāk. Viņa beidzot atklāti izteikusies, ka tik tiešām smagi nosoda to, ko dara Putins. Tāpat viņa iesāka tēma, kāpēc Baltijas valstis tik ļoti ienīda Padomju Savienību.

Viņa uzreiz izteicās, ka PSRS laikā vispār nebija nekāda īstā mīlestība. Viss tajā laikā esot bijis ļoti dīvaini. Cilvēki izvairījās no šādiem vārdiem, jo negribēja problēmas. Tikai drosmīgie par to saka runāt, jo tajos laikos likums bija punkts un viss. Ja tu to neievēro, tad nepatikšanas bija milzīgas. Šodien visa situācija ir pavisam savādāka, grūti pat to iztēloties, tiem, kuri tajā laikā nav dzīvojuši.

Lasi vēl : “Latvijā noticis, kas Prātam neaptverams!” Ļoti atpazīstams cilvēks brīnās par Biedējošu situāciju slimnīcā

Tolaik pats galvenais vērtīgais dzīvē bijis izvēles brīvība. Varēja izceļot vai ieceļot. Šobrīd vairs pat nevajag teikt, ka viņi aizmuka, viņi izbrauca, viņi ir kaut kādi nodevēji tagad? Visiem ir dota iespēja un tāpēc ir lieliski, ja tu vari padzīvot arī kaut kur citur. Bet bija situācijas, kur cilvēkiem tas ir liegts, kā tagad pie Putina.

Esmu dzīvojusi gan Krievijā, gan šeit. Atšķirība ir milzīga, to vienkārši nevar tā pasacīt, tas ir jājūt. Mēs zem savienības bijām 40 gadus, taču tas viss liekas tik dīvaini. Tā ir tāda, kā nospiestības sajūta mums visiem. Tas ir liels slogs. Tie, kas dzīvo jaunību, liels prieks, ka viņi to nepazīsts, bija daudz cilvēku, kas to nespēja panest.

Beigu beigās Vaikule izteicās, ka tas, ko dara Putins ir vienkārši baisi. “Tas viss notiek pret paša cilvēku gribām. Kā tā vispār var rīkoties, neļaut pat izbraukt no valsts, bet sauc iekšā savās sistēmās. Tas vienkārši nav prātam aptverams.”

You may also like...