Valsts prezidents Egils Levits nācis klajā ar Pavisam negaidītu paziņojumu visiem iedzīvotājiem!

Nav itin nekāds noslēpums, ka Egils Levits jau tik tiešām prezidenta amatā ir bijis salīdzinošu ilgu laiku. Lai arī šie visi četri gadi ir pagājuši ļoti ātri, laiks turpina skriet vēja spārniem, bet ko gan tur padarīsi? Šoreiz gan viņš ir kārtīgi apdomājis savu esošo situāciju un izlēmi tautai un visiem Latvijas iedzīvotājiem paziņot, ko pavisam nozīmīgu. Kādam varbūt tas būs svarīgāk, kādam ne tik ļoti, taču jāatzīst, ka daudzi to nemaz negaidīja, kas viss notiks tieši šādi. Laiks palūkot to visu krietni sīkāk, lai saprastu par ko iet runa.

Lai arī tam varētu būt daudz iemeslu, tomēr šoreiz tas viss esot krietni savādāku apstākļu dēļ. Lai vai kā, bet pats Levits izteicās, ka 2019. gadā tika ievēlēts uz 4 gadiem. Pienākuma laikā viņš visu darījis visu pēc labākās sirdsapziņas. Pie tam ņemot vērā Nacionālās apvienības un Jaunās vienotības atbalstu, bija izteikts arī par vēlmi kandidēt otro termiņu. Lai vai kā, taču tika minēts, ka vajag vienoties par kopējo kandidātu, kas ir ļoti būtiski. Tomēr lūk, ko viņš paziņoja kā galveno un neviens ko tādu pat negaidīja!

Lai arī iepriekš viņš bija gatavs kandidēt vēlreiz, šoreiz viņš ir paziņojis, ka tomēr nekandidēs uz otro pilnvaru termiņu. Tā ir paziņojusi valsts prezidenta kancelejas galvenā vadītāja. Šeit gan rodas jautājumi par to, kā gan viņš tā pārdomāja un kādi tam visam ir īstie iemesli? Kā izrādās tad viņš vēlas atbildēt arī uz šo jautājumu pats, jo tas ir svarīgi ikvienam.

Viņš paziņojis, ka esošā pārvēlēšana pavisam noteikti neesot viņa galvenais pašmērķis. Viņš sacīja : “Šobrīd ņemot vērā briestošo de facto koalīciju ar prokremliski noskaņotajiem un ar oligarhu saistītiem spēkiem, esmu tomēr nolēmis 31. maija prezidenta vēlēšanās nepiedalīties.” To, protams, visiem arī vajadzētu respektēt un ņemt vērā.

Lasi vēl : “Latvijā noticis, kas Prātam neaptverams!” Ļoti atpazīstams cilvēks brīnās par Biedējošu situāciju slimnīcā

Līdzīgi prezidents ieteicies rīkoties arī Pīlēnam, jo tas likšot koalīcijai valsts interesēs izvēlēties un vienoties par pašu piemērotāko valsts prezidentu. Tas ir svarīgi priekš mums visiem, tāpēc to nevar tā vienkārši ņemt un ignorēt.

Jārīkojas ir pilnīgi visiem, tāpēc tas ir visu mūsu pašu rokās!

You may also like...