Šodien paziņotas Pavisam nepatīkamas ziņas saistībā ar Elīnu Didrihsoni

Kurš gan Latvijā nezina slaveno Elīnu Didrihsoni, kura paspējusi iemantot dažāda veida slavu. Lai ari, nu viņa ir veiksmīga uzņēmēja, šoreiz gan tam visam arī ir paliekošas sekas. Daudzi cilvēki viņu neieredz un dara dažādas lietas, lai ieriebtu. Neskatoties uz to, viņa vienmēr cenšas turēties pretī, tomēr šoreiz viss ir noticis pavisam savādāk. Diemžēl, bet situācija itin nemaz nav uzlabojusies. Tieši šodien paziņotas pavisam nepatīkamas ziņas, saistībā ar Elīnu Didrihsoni.

Elīna Didrihsone, polarizētā ietekmētāja un tautā sauktā modes tirgotāja, ir nākusi klajā ar satraucošu paziņojumu savai sociālo mediju auditorijai. Viņas apģērbu veikala “Butterfly” Instagram lapa ir nobanota jau otro reizi. Šoreiz gan stāsts ir krietni skumīgāks, nekā iepriekš!

Profils, kas pazīstams ar nosaukumu “Butterfly”, ir pazudis, un šķiet, ka kāds pret viņiem ir vērsies tiesā. Skaidrs, ka vainīgie ir vietējie latvieši, jo iepriekš esam piedzīvojuši līdzīgus gadījumus, kad pazaudējām profilu ar vairāk nekā 65 000 sekotāju. Diemžēl šķiet, ka tas pats ir atkārtojies attiecīgās personas rīcības dēļ.

Ar asarām sariesās acīs, Didrihsone pauž savu nenoteiktību: “Es esmu neizpratnē par to, kādas darbības es varu veikt. Didrihsone pauž neizpratni par cilvēkiem, kuri nevar dalīties citu laimē. Īpaši viņu mulsina tie, kas ķeras pie ļaunprātīgām darbībām, piemēram, izkārnīšanās citas personas dārzā. Tas ir noticis divas reizes, un Dīdrihsonri ir grūti to saprast.

Lasi vēl : “Latvijā noticis, kas Prātam neaptverams!” Ļoti atpazīstams cilvēks brīnās par Biedējošu situāciju slimnīcā

Pašlaik Dīdrihsonu pāris atrodas Dubaijā darba dēļ. Elīna jūtas diezgan satraukta par viņu situāciju. Viņa pauž savu neapmierinātību, sakot: “Es apzinos, ka ir liela cilvēku grupa, kuri ir neapmierināti ar savu dzīvi un cenšas padarīt nelaimīgus arī citus. Tas, kurš ir apmierināts ar savu dzīvi, nevēlētos cita nelaimi.

Kā liecina Apollo.lv ziņojums, Dīdrihsone ir iesaistīts neskaitāmos skandālos, kas izraisījuši lielu sabiedrības sašutumu. Viņu vairākkārt izmeklējis Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) un Valsts ieņēmumu dienests (VID). Turklāt gan viņu, gan viņas vīru Nauri pārbaudījuši Sociālais dienests un Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija.

Elīnas braukšanas paradumi, īpaši viņas izvēle nepiesprādzēties, ir izraisījuši daudz diskusiju. Turklāt videoklipi, kuros redzams viņas dēls, jau ir izraisījuši ievērojamu sabiedrības rezonansi un turpina izraisīt strīdus.

Dīdrihsone saskārās ar kritiku par tēmtura #reklāma neiekļaušanu, reklamējot apģērbu sociālo mediju platformā Instagram. Turklāt laika gaitā izskanējuši arī dažādi citi aizvainojumi. Piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka, iegādājoties apģērbu, viņām bija jāmaksā skaidrā naudā un viņas nesaņēma čeku. Sūdzības radušās arī par preču atgriešanas politiku.

Iepriekšējā gadā Didrihsone iesaistījās politiskās partijas “Latvija pirmā” dibināšanā. Šo partiju dibināja Ainārs Šlesers, un Didrihsone uzstājās kā 29. kandidāte. Līdzās vīram Naurim Didrihsone ir reliģiskās grupas “Prieka bjestas” dalībniece. Viņi regulāri apmeklē organizācijas pasākumus.

You may also like...