“EuroMillions” loterijas uzvarētājs atklāti paziņojis, kas patiesībā noticis pēc milzīgā laimesta iegūšanas

Lai arī šķiet, ka pēc loterijas uzvaras dzīve vairs nevar būt labāka, noteikti esat dzirdējuši stāstus, ka viss pārvēršas pretēji. Protams, ka gudri cilvēki, kas māk apieties ar naudu zinās kā rīkoties. Taču daudzos gadījumos situācija izvēršas pavisam savādāk un tā notika arī šajā gadījumā. Par laimi šī situācija mazliet savādāka, tomēr neskatoties uz to, uzvarētājs vienalga vēlējās pasacīt par to, kas viņa dzīvē ir mainījies. 

Tas saistīts ar to, ka laimējot lielu naudas summu, dzīvē tik tiešām mainās ļoti būtiskas lietas un visu vairs nevar pavērst atpakaļ, tā kā tas ir bijis pirms laika. Tieši viņš gribējis pastāstīts, kas negatīvā veidā mainījās viņa dzīvē un ko viņš gribētu dabūt atpakaļ. Lai arī šķiet, ka tagad Tev dzīvē ir viss, izrādās, ka tā nemaz nav. Nu nākas sadzīvot ar šo lielo laimestu un dažām ķibelēm, kas ar tām velkas līdzi.

The Sun ziņojumi liecina, ka Stīvs Tomsons no Lielbritānijas piedzīvoja dzīvi mainošas pārmaiņas, kad viņš 2019. gadā loterijā “EuroMillions” laimēja satriecošu laimestu 105 miljonu mārciņu apmērā. Lai gan viņš noteikti ir izmantojis savu jaunatklāto bagātību, ir viens aspekts. Viņa pirmsmiljonāra dienas, pēc kurām viņš, kā ziņots, ilgojas.

Lasi vēl : Laimīga, skaista un vesela! Notikusi milzu Traģēdiju, kur 39 Gadu vecumā mūžībā devusies 3 bērnu māmiņa

Stīva dzīve piedzīvoja ievērojamas pārvērtības brīdī, kad viņš uzvarēja džekpotu. Pēc atkāpšanās no amata būvniecībā viņš ieguldīja jaunu īpašumu.
Pēc veiksmes loterijā Stīvs un viņa ģimene pārgāja no dzīves daudzdzīvokļu kompleksā uz skaistu sešistabu māju ar baseinu un tenisa kortu. Jaunā dzīves situācija nodrošināja tik nepieciešamo telpu, ļaujot bērniem izbaudīt atsevišķas guļamistabas. Māja tika iegādāta par foršiem 4,5 miljoniem dolāru.

Uzvarot lielas uzvaras, var šķist, ka jums ir viss, taču Stīvam tas, ka lielāko daļu dienu pavada mājās kopā ar ģimeni, ir novedis pie būtiskas atziņas. Neraugoties uz milzīgajiem negaidītajiem zaudējumiem, viņam pietrūkst kaut kas no tiem laikiem, kad finanses bija ierobežotas.

Izrādās, ka Stīvs ilgojas pēc sava iepriekšējā celtniecības darba. Viņš ar prieku atceras draudzības attiecības ar vienaudžiem un draisko izjokošanu darba vietā. Šie ir aspekti, kas viņam visvairāk pietrūkst no savām pirmsmiljonāra dienām.

You may also like...