Laimīga, skaista un vesela! Notikusi milzu Traģēdiju, kur 39 Gadu vecumā mūžībā devusies 3 bērnu māmiņa

Pašreizējais stāvoklis daudziem no mums ir dziļi bēdīgs un satraucošs. Neskatoties uz brīvdienu sezonas noslēgumu, dzīve turpinās ārprātīgā tempā, un mēs turpinām zaudēt izcilus cilvēkus. Situācijas negaidītība pastiprināja tās traģisko ietekmi, un pirmās brīdinājuma zīmes parādījās pārāk vēlu, lai veiktu koriģējošus pasākumus. Apstākļu savdabīgais raksturs kopā ar ģimenes un tuvinieku neticību tikai pastiprina šī nelaimīgā notikuma skumjas. Ieskats situācijā ātri vien atklās, kāpēc.

Stāsts ir par dinamisku 39 gadus vecu sievieti ar laimīgu ģimenes dzīvi, trim bērniem un tīru veselību. Tomēr traģēdija notika, kad ārsti viņai diagnosticēja agresīvu vēzi, kas prasīja viņas dzīvību tikai deviņas dienas vēlāk. Situācijas dīvainība bija tāda, ka viņai katru gadu tika veiktas veselības pārbaudes, kas varēja agri konstatēt slimību, taču bija par vēlu. Sieviete bija piesardzīga attiecībā uz savu diētu un fitnesa režīmu, padarot viņas pēkšņo nāvi vēl šokējošāku saviem mīļajiem.

Elizabete Kellija, trīs bērnu māte, nomira 39 gadu vecumā, tikai deviņas dienas pēc tam, kad tika diagnosticēts agresīvs un ātri izplatošais  vēzis. Manāmie simptomi bija parādījušies tikai 16 dienas pirms viņas nāves, ziņo News.com.

Iepriekš nebija nekādu pazīmju par veselības problēmām. Sieviete bija labā fiziskā stāvoklī un emocionāli apmierināta. Tomēr tikai 16 dienas pirms izšķirošā dzīves brīža viņa sāka ciest no nierakmeņu problēmām. Meklējot medicīnisko palīdzību, atklājās, ka viņas stāvoklis ir daudz smagāks, nekā gaidīts.

Lasi vēl : Sieviete jau paspējusi Pārsteigt visu Latviju: “Maxima visus pircējus vazā aiz deguna, lūk ko viņi dara”

Viņai tika diagnosticēts vēzis, kas jau bija izplatījies mugurkaulā, plaušās un krūtīs. Vēzis turpināja metastēties, ietekmējot viņas smadzenes un kaulus, izraisot postošu situāciju.

Ārstēšanas kurss sākās, bet tikai četru dienu laikā viņas ķermeni pārņēma ātri izplatītās ciešanas. Šis traģiskais notikums liecina par kaites nevienmērīgo raksturu, jo simptomi tās sākumposmā bieži vien netiek pamanīti. Ģimenei sāp sirds par to, cik ātri slimība sagrāva viņu kādreiz spēcīgā matriarha dzīvi. Neskatoties uz ikgadējām veselības pārbaudēm, viņi brīnās, kā tas varēja tik ātri izplatīties, atstājot viņus neticībā.

Galu galā Elizabetes ģimene paziņoja, ka, neskatoties uz viņas veselīgo dzīvesveidu, atturoties no alkohola, iesaistoties fiziskās aktivitātēs un uzturot līdzsvarotu uzturu, vēzis joprojām skar. Viņu vēstījums vēstīja, ka vēzis nav izšķirīgs.

You may also like...