Toms Bricis nācis klajā ar Ļoti nepatīkamu Paziņojumu par Turpmāk gaidāmo laiku!

Šobrīd jāņem vērā, ka iepriekš aizvadītais svētku laiks Latvijā kopumā bija patiešām ļoti silts un patīkams, kur tika sasniegti pavasara pirmie +20 grādi. Tomēr neskatoties uz patīkamo pavasara sākumu, viss ļoti ātri mainīsies un gaidāms arī ne tikai sals, bet vēl citi nepatīkami pārsteigumi. Labi zināmais LTV Laika ziņu redaktors Toms Bricis krietni smalkāk nācis klajā ar šīs nedēļas izskaņas prognozi un par to kāds laiks sagaidāms turpmāk. Kā attiecīgi izrādās, tad esošā situācija nav gaidāma no tām patīkamākajām un tieši tam ir vairāki cēloņi. Pēc Toma Briča teikta uzreiz sapratīsiet ar kādiem apstākļiem nāksies saskarties.

Viņš skaidri un gaiši norādījis, ka esošie laikapstākļi itin nemaz nebūt tik patīkami, kā varējām gaidīt iepriekš. Pie tam šajā situācijā tas mainīs daudz ko, jo klāt brīvdienas un visi taču vēlas atpūsties. Tomēr vai atpūta netiks sabojāta ar nepatīkamiem laikapstākļiem? Lai arī pirmdien un otrdien laikapstākļi bija tiešām patīkami, nedēļas vidus bija vējains, lietains un ne pārāk silts. Sliktās ziņas ir tādas, kas līdzvērtīgs laiks var saglabāties līdz pat 7. maijam, kas itin nemaz nav patīkami. Tomēr, kas tad īsti sagaidāms brīvdienās un vai tiešām jārēķinās ar pastāvīgu aukstumu?

Vienīgā labā ziņa ir tāda, ka sestdiena kopumā gaidāma samērā silta. Austākā temperatūra, kas varēs uzkāpt būs +15 grādi, tomēr tas nebūs visur un kopā gaidāmas spēcīgas vēja brāzmas, kas laiku padarīs krietni nepatīkamāku. Savukārt svētdien gaidāmas lietusgāzes, kas nebūs patīkami nevienam un šajā dienā īstu un kārtīgu atpūtu nemaz nesanāks sarīkot un izbaudīt ārā pie dabas. Tomēr, kā tad ar laiku turpmākajās dienās?

Ja vēl pirmdiena un otrdiena būs samērā siltas un patīkamas, tad jau sākot ar trešdienu visa situācija krasi mainīsies uz nepatīkamo pusi. Pamatīgi samazināties temperatūra un sagaidāms lietus teju vai katru dienu. Naktī gaisa temperatūra atkal varēs noslīdēt zem mīnus grādu atzīmes, kas itin nemaz nav labi.

Jāņem vērā, ka šāda laika temperatūra saglabāsies aptuveni līdz 7. Maijam, kas iezīmē negatīvas laika tendences uz gaidāmajām 10 dienām uz priekšu.

You may also like...