Pugačovas Tuvākais draugs satricina visu pasauli ar Patiesību par viņas īstajiem ienākumiem

Kā mēs visi zinām, visi zina, kas ir Pugačova, un pat tad, ja nezina, viņas vārds vienmēr regulāri, ļoti bieži tiek publicēts medijos un sociālajos tīklos. Lieki piebilst, ka viņa patiešām ir talantīga dziedātāja un ir eksplodējusi ar savu balsi un harizmu. Tomēr, tāpat kā katrai augsta līmeņa, slavenai sievietei, ir arī negatīvā puse — pārāk liela publicitāte. Šoreiz viens no viņas tuvākajiem draugiem atklāja Pugačovai ļoti svarīgu noslēpumu. Varbūt tas pat nav brīnums, bet tas, ko tas patiesībā nozīmē visā kontekstā, ir saprotams.

Viss sākās ar to, ka krievu dziedātājas Allas Pugačovas bijušais personīgais stilists Džordžs Rovals kādā intervijā, iespējams, neapzināti izpļāpājis svarīgu Pugačovas noslēpumu. Tiem, kas ir pētījuši viņas dzīvi un interesējas, tas var kļūt skaidrāks. Taču tieši Džordžs tajā intervijā atklāja ļoti interesantu informāciju par Allas ienākumiem. Lielākā daļa cilvēku zina, kāds ir status quo, kad viņa aizvācas, un tas daudziem liek domāt, vai viņai ir kādi ienākumi? Viņš sāka ar ļoti vienkāršām lietām, bet tad atrada galveno!

Sākumā viņš teica, ka viņa tobrīd pelna ļoti labu naudu, ziņoja UNIAN. Bet, kā zināms, Pugačova bija ļoti gudra sieviete, un viņa vienmēr bija tāda, kas krāja naudu. Kā viņa pati reiz teica, viņai noteikti ir vajadzīga nauda, ​​lai pārdzīvotu “smagās dienas”, labi zinot, ka nodzīvos ilgu mūžu. “Raugoties no virsmas, šķiet, ka viņa negaida vai negaida to, kas šobrīd notiek,” sacīja Rovals.

Viņš turpināja: “Viņas ģimene patiešām cīnās, un visi to var redzēt. Taču viss, ko viņa šobrīd lūdz, ir morāls atbalsts. Bet neuztraucieties par saviem ienākumiem vai naudu. Viņai tur ne tikai labi, jo viņa tika izglābta, zinot, ka tas notiks. kādreiz noderēs. Tā ir Pugačovas gudrība.”

Intervijas beigās viņš piebilda, ka absolūti neticiet visām baumām par Pugačovas nabadzību vai par to, ka viņa zaudēja visus savus ienākumus. “Daudzi cilvēki nevar iedomāties, viņas milzīgā bagātība, jūs to nevarat saskaitīt!”

You may also like...