Sieviete jau paspējusi Pārsteigt visu Latviju: “Maxima visus pircējus vazā aiz deguna, lūk ko viņi dara”

Ikdienas ziņu cikls var būt sarežģīts notikumu tīkls, kurā daudz kas paliek neredzēts. Vienā gadījumā sieviete drosmīgi dalījās savā pieredzē tiešsaistē, atklājot anomālijas pārtikas produktu apstrādē veikalos. Lai gan tas var šķist neparasti, viņas atklātība izgaismo šo lietu, mudinot veikt papildu pārbaudi. Tātad, apskatīsim to tuvāk.

Veikalu tīkls Maxima ar uzmundrinošu iniciatīvu ripināja bumbu. Viņi izsludināja kampaņu “Latvijas pienam būs būt”, kuras rezultātā gandrīz 200 Latvijas piena produktu cenas tika ievērojami samazinātas. Sortimentā bija krēmi, biezpiens, sieri, kefīri, jogurti un citi piena produkti. Lai gan piedāvājums bija spēkā no 7. februāra, ne visi varēja to izmantot. Tomēr visas shēmas lomu nebija grūti saskatīt.

Neraugoties uz vairāku Maxima veikalu apmeklējumu, sieviete atklāja, ka visi akcijas preču plaukti ir pilnīgi kaili. Vai visi veikali bija izsmelti ar šīm precēm? Neskatoties uz to, ka ceturtdien un piektdienas rītā apmeklēja pusdienas, viņa atgriezās vīlusies. Sievietei ir aizdomas par gudru mārketinga stratēģiju klientu maldināšanai. Viņa pat painteresējās pie pārdevējas uz vietas, kura attiecīgi pārkārtoja plauktus. Viņas saņemtā atbilde bija tikpat intriģējoša.

Uz jautājumu par pieejamu Limbažu piena produktu un biezpiena trūkumu, darbinieces atbilde bija izvairīga. Apgalvojot, ka viņa nezina par krājumu stāvokli, viņa ātri pievērsās draudzīgajām cenām, kas izraisīja strauju krājumu izsīkšanu. Viņa izteica pieņēmumu, ka piena produktu ierobežotā pieejamība varētu būt veicinošs faktors, jo nav ierobežojumu preču skaitam, ko pircējs var iegādāties.

Uz šo projektu pievērsa Maxima Latvija atbildīgā projektu vadītāja par komunikāciju, atzīmējot, cik labi sabiedrība uzņēma iniciatīvu “Pienam būs jābūt”. Uzsvaru liekot uz vietēji ražotu piena produktu popularizēšanu, cilvēkiem tiek dota izvēle iegādāties no Latvijas izlases. Tas ir novedis pie cenu pazemināšanas un pieprasījuma pieauguma, kā rezultātā veikalu plaukti bieži tiek iztīrīti ātrāk, nekā paredzēts.

Attiecīgā sieviete norādīja, ka šobrīd nav noteikts pirkuma limits. Neskatoties uz to, uzņēmums aktīvi pēta alternatīvus piegādes risinājumus, lai pielāgotos pieprasījuma pieaugumam no veikaliem. Vai uzskatāt, ka viņa ir pieļāvusi kļūdu, vai arī problēma varētu būt ierobežotas piegādes dēļ? Dalieties savās domās.

You may also like...