Fani ir ļoti satraukti par notiekošo Raimonda Paula dzīvē, kas nu notikušas pēc ilgāka klusuma

Raimonds Pauls ir ļoti iemīļots tautas komponists un viens no talantīgākajiem komponistiem Latvijas vēsturē. Guru Paulu pazīst un novērtē dažādu paaudžu cilvēki. Tas jau arī itin nemaz nav vairs nekāds noslēpums. Raimonds Pauls ir latviešu mūziķis, komponists un pianists, viens no apbrīnotākajiem un pazīstamākajiem valstī. Viņa kultūras pienesums Latvijas mūzikas vēsturē nav mazsvarīgs un viņš ir atzīts ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Bieži sadarbojas ar citiem latviešu mūziķiem, rakstniekiem un izpildītājiem. Piemēram, daudzas viņa populārākās dziesmas tika dziedātas kopā ar dziedātāju Valti Andersonu, kurš radīja vienu no labākajiem duetiem Latvijā. Raimonds Pauls ir saņēmis daudzus augstus mūzikas apbalvojumus Krievijā un Latvijā, tostarp Latvijas Triju Zvaigžņu ordeni, Latvijas Valsts kultūras ordeni un goda zīmi “Latvijas balss”. Viņš guvis ievērojamus panākumus ne tikai Latvijas pašmāju mūzikas tirgū, bet arī plaši atzīts ārzemēs.

Raimonds Pols ir īsts mūzikas ģēnijs, kurš ar savu skanējumu spēj ietekmēt un iedvesmot cilvēkus neatkarīgi no tā, kur viņš spēlē. Kā redzams, viņš ir patiess nacionālais dārgums, tāpēc jebkurš jautājums par meistara veselību vienmēr piesaistīs lielu sabiedrības uzmanību. Viņš ir latviešu dziesmu autors, kurš, neskatoties uz savu lielo 87 gadu vecumu, joprojām ir aktīvs un ar lielu entuziasmu un enerģiju veltīts Latvijas radošās kultūras attīstībai.

Ņemot vērā Raimonda Pola lielo vecumu, viņa fiziskais stāvoklis runā pats par sevi. Apmēram pirms gada tika ziņots, ka viņam ir ierobežotas pārvietošanās spējas, un tagad viņam ir jāizmanto spieķis, lai vieglāk staigātu. Raimonds Pauls marta beigās viesojās “Brīvs būt. Uldis Bridis. Portrets (1966-2010)” atklāšanā.

Notikumi jau bija sākušies, kad ieradās lielmeistars, un daudzi apmeklētāji bija patīkami pārsteigti, ieraugot tur Raimondu. Daudzi cilvēki vēlējās ar viņu parunāt, un, kā parasti, Polam bija lieliska humora izjūta, un viņam netrūka viņa paša oriģinālo joku.

Lai arī Paula bija enerģisks un nemierīgs, viņš staigāja ar kruķiem. Šoreiz Maestro uz pasākumu nebija paņēmis līdzi savu sievu Lanu, kura joprojām atkopjas no veselības problēmām, kas viņu skāra pirms gada.

Pēc Raimonda Paula teiktā, gadi sākuši ietekmēt viņa ķermeni, tāpēc pagājušajā gadā viņš atteicās no dažiem ielūgumiem uz koncertu, lai vairāk laika veltītu savai veselībai.

Raimonds Pauls, neskatoties uz savu cienījamo vecumu, turpina aktīvi un radoši strādāt un pie dažādiem projektiem. Tomēr viņš saprot, ka veselība ir vissvarīgākais resurss, un cenšas to uzturēt. Mēs ceram, ka Maestro saglabās tādu pašu enerģiju un veiktspēju, vienlaikus saglabājot fizisko formu.

You may also like...