Šepa Pareģojums Aprīļa otrai Pusei : “Tieši šīm zīmēm Tuvāko divu nedēļa laikā gaidāma milzīga Veiksme!”

Aprīlis jau ir vairāk nekā pusē un tam attiecīgi seko esošais Pareģojums līdz aprīļa beigām. Lai arī iepriekš ne viss ir gājis tā, kā tam vajadzētu ietu, tomēr šoreiz prognoze ir krietni patīkamāka. Protams, ka šobrīd viss strauji mainās un cilvēkiem ir jāpielāgojas daudzām situācijām, taču viss tuvākajā laikā mainīsies, pie tam ļoti krasi. Aprīļa otrā puse būs spējīga atnest krietni labākas emocijas un dzīvi kopumā. Atliks tikai mazliet vairāk ieklausīties savā iekšējā balsī, jo tas mainīs daudzas būtiskas lietas. Esiet gatavi milzu pārmaiņām?

Ūdensvīrs
Lai arī iepriekš ūdensvīram nav klājies gana labi, Aprīļa otrajā pusē mainīsies daudzas lietas. Lai arī Jums bieži nav spēks un baidāties par izdegšanu un emocionālo izsīkumu, ir jānovērtē viss no cita skatu punkta. Šobrīd Jums vairāk nekā skaidri būs jāuzliek skaidri mērķi savu sapņu piepildīšanai. Tas nozīmē, ka Jums jāsāk “veselīgāk domāt”, kas ātri vien mainīs Jūsu dzīvi citā skatupunktā. Nezaudējiet drosmi turpināt iesāktos darbus, jo tie nesis milzu panākumus. Papildus padomājiet par saviem tuviniekiem un mīļākajiem, viņi Jums palīdzēs emocionāli.

 Svari
Skatoties uz Aprīļa otru pusi, ļoti svarīgi izplānot savus gaidāmos darbus un mērķus priekš savas tuvākās nākotnes. Jums vienkārši jānoskaņojas gaidāmajiem notikumiem ar milzu pārliecību par to, ka šie uzdevumi jau ir izpildīti. Tas Jums palīdzēs sākt jaunu dzīvesveidu. Varēsiet baudīt arī darba augļus, kuri būs krietni bagātīgāki, nekā iepriekš. Laikam ejot uz priekšu būs iespēja satikt vecus paziņas un draugus ar kuriem būs lieliskas iespējas nodibināt veiksmīgas idejas. Svariem jāpiedomā pie veselīgāka uztura, jo tas palīdzēs ne tikai atbrīvoties no sliktā, bet arī krietni palīdzēs mainīt domāšanu uz labo pusi.

Vēzis
Vai esat gatavi vasarai? Vēžus sagaida milzu attīstība un personiskā izaugsme, ja spēsiet nospraust savas prioritātes no laika izšķērdēšanas lietām. Aprīļa otra puse nesīs jaunas zināšanas kā arī pienākumus. Šie pienākumi ātri vien pārvērtīsies par iespējām labi nopelnīt un izveidot, iespējams, pat biznesu. Noteikti jāpiedomā pie sportiskajām aktivitātēm, Vēžiem šis būs pats labākais laiks, lai to darītu un gūtu maksimāli labus rezultātus. Vēži būs tie, kuri saņems panākumus teju no visām pusēm, atliek tikai darīt.

You may also like...