Rimi pavisam negaidīti nācis klajā ar būtisku paziņojumu visiem “Rimi” pircējiem

Jaunie Rimi Mini Gustavs atrodas ērtā un gaišā tipa stūrīti, kas celta atbilstoši “BREEAM New Construction Excellent Complete Fitting” sertifikāta prasībām ilgtspējības jomā, tā būvniecībā izmantojot ilglaicīgus risinājumus. Veikala 450,2 kvadrātmetrus plašā vitrīna iekārtota pēc pavisam jaunas dizaina koncepcijas, kopumā nodrošinot 14 pavisam jaunas darba vietas. Augstie griesti un stikla fasādes rada plašuma sajūtu, savukārt ejas starp veikalu plauktiem veidotas tā, lai atvieglotu iepirkšanos ar groziem un ratiņiem, kurus klienti var apmainīt, netraucējot cits citam. Tomēr ar ko vēl patīkams šis pārsteigums?

Savukārt kolekcijā ir sadzīvē pirmās nepieciešamības preces – sadzīves priekšmeti un galvenais higiēnas un sadzīves priekšmeti. Var iegādāties arī svaigi ceptas maizes un konditorejas izstrādājumus, kas pārstāv dažādu valstu virtuves un ir bez kategorijas tiem, kam ir atšķirīgi uztura paradumi un pārtikas ierobežojumi. Produkti, kas nesatur glutēnu, ir redzami arī ledusskapī.

«Mini veikalus īpaši iecienījuši tie, kuri dzīvo un strādā tuvākajā apkārtnē: tie ir kompakti, kuros var ātri un ērti iepirkties, bet tajā pašā laikā ir viss nepieciešamais, vai tā būtu uzkoda un kafija vai sātīgas pusdienas vai vakariņas.Rimi Mini Gustavs atrodas vienā no Rīgas rosīgākajiem un modernākajiem mikrorajoniem, kur savu māju iekārtojuši daudzi uzņēmumi, un ir lieliska iespēja ikdienas pirkumiem tiem, kuri meklē ātrā tempā gatavo maltīti dienai, jo kā arī tiem, kuri labprātāk gatavojas paši,” stāsta Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Jaunajā veikalā pieņemti videi draudzīgi un enerģiju taupoši risinājumi, piegādes zonā iestrādājot kustību sensorus, regulējamu LED apgaismojumu un glikola ledusskapjus, kā arī pircēju ērtībām veikalā ir uzstādītas trīs pašapkalpošanās kases. Savukārt automašīnu varat novietot maksas stāvvietā Elkor Plaza pie veikala.

Veikala darba laiks būs katru dienu no 08:00 – 22:00. Par Rimi Latvia
Rimi Latvia ir Latvijas vadošais pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums ar vairāk nekā 130 dažāda formāta veikaliem (Rimi Hyper, Rimi Super, Rimi Mini un Rimi Express) visā Latvijā. Kopš 2019. gada darbību uzsācis arī Rimi interneta veikals, kas nodrošina ērtu iepirkšanos internetā un piegādes pakalpojumus daudzos Latvijas reģionos. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 6500 darbinieku. Rimi misija ir atbalstīt veselīgu un videi draudzīgu izvēli, kas katru dienu padara mūsu klientu dzīvi labāku. Rimi Latvia ir daļa no Rimi Baltic uzņēmuma, kas apvieno vairāk nekā 290 Rimi veikalus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Vairāk : https://www.rimi.lv/

You may also like...