Vīrietis Apprecējās uzreiz ar četrām sievietēm! Lūk kāda ir viņu dzīve Tagad!

Ābels Morisons no Jūtas apprecējās Roklendas rančo. Pārsteidzošais šajā incidentā ir tas, ka viņš apprecēja 4 sievietes vienlaikus. Svinīgā ceremonijā ir izveidota ģimene, kuras vidū piedzimuši un izauguši jau 15 bērni. Pie tam šis cipars turpina augt un pats dīvainākais ir tas, ka tas viss tiek pieļauts un pat atbalstīts. Taču kā tas viss aizsākās un kādā veidā notiek visa šī sadzīve?

Pats Ābels un visi viņa vēlētāji piederēja mormoņu kopienai. Kopiena, kas izveidota 1970. gadu beigās, ļauj saviem dalībniekiem praktizēt poligāmiju.Fundamentālistiskais mormonisms atdalījās no Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas, daudzējādā ziņā mainot tās tradicionālās vērtības. Īpaši Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca vairs neatbalsta daudzsievību, savukārt mormoņi uzskata, ka daudzsievība ir ceļš uz debesīm.

Ābela jaunākā sieva bija Mennaballo Morisons, kuram bija tikai 22 gadi. Meitene sacīja, ka laulībā iestājās brīvprātīgi. Ābelam un Mennai apmēram pirms gada piedzima dēls. Pati meitene dzimusi un augusi poligāmā ģimenē, viņas tēvam bija trīs sievas un četri desmiti mantinieku.

Ābelam un viņa sievām Mennai, Sūzijai, Betai un Marinai ir 15 bērni. Pēc Mennas teiktā, apkārtējie viņu bieži nosodīja un nesaprata, jo piekrita būt daļai no poligāmas ģimenes. Meitene norādīja, ka pat paplašinātajām ģimenēm ir savas problēmas.

“Grūtākais ir dalīties ar vīru. Grūti samierināties ar faktu, ka neesi viņam vienīgā. Protams, man būtu vieglāk, ja es būtu viena un nedalītu Ābeli ar savām sievām un māsām, bet tas ir mūsu Debesu Tēva lūgums,” sacīja jaunā sieva. Pēc Mennas teiktā, viņa pēc laulībām zaudēja daudz draugu, tāpēc viņa lūdza apkārtējos būt iecietīgākiem pret līdzīgām ģimenēm:

You may also like...