Kaut reizi dzīvē esi lietojis šīs zāles? Tās lēnām iznīcina Jūsu Veselību un lūk kāpēc!

Daudzi no mums netieši uzticas saviem ārstiem, kad runa ir par medikamentiem. Pat viegls diskomforts mudina mūs lietot zāles bez pārdomām, taču tas var kaitēt mūsu nierēm, sirdij, aknām un visai kopējais veselības sistēmai. Tomēr vai tad, kad mums ir šīs problēmas, par to vispār kāds kādreiz aizdomājas? Diez vai! Galvenais jau novērst sāpes, lai paliek labāk, taču pēc tam laikam ejot situācija paliek arvien sliktāka un organisms vairs nevar izturēt slodzi un sākas nākamās problēmas. Šajā saistībā uzskaitīsim vienus no populārākajiem līdzekļiem, kas vienkārši nīcina ārā organismu, laiks vienreiz pārstāt to darīt!

Pašārstēšanās vai konsultēšanās ar ārstiem par nelielām slimībām var nopietni ietekmēt mūsu nieres un izraisīt citas komplikācijas. Ir svarīgi ievērot piesardzību un, kad vien nepieciešams, meklēt medicīnisku palīdzību. Paļaušanās uz dabīgiem līdzekļiem var izrādīties tikpat izdevīga kā tradicionālās zāles, īpaši vēža ārstēšanā. Pētījumi liecina, ka daudziem augiem piemīt tādas pašas īpašības, kas cīnās pret vēzi, kā tiem, ko izmanto mūsdienu medicīnā.

Aknu lomu toksīnu filtrēšanā kavē pretsāpju medikamentu lietošana, kā rezultātā asinsritē uzkrājas kaitīgas vielas, kas nopietni apdraud jūsu labsajūtu.
Šādas parādības gadījumā jums var būt nepieciešama dārga medicīniska iejaukšanās, kas var nesniegt vēlamos rezultātus.
Izvairieties no šādām zālēm, jo ​​tās var kaitēt nierēm, jo ​​tās ir visbiežāk lietotās zāles:
Parastie pretsāpju līdzekļi ir aspirīns, ibuprofēns un acetaminofēns, kas zināmie kā populārākie, taču ir ar negatīvām sekām, kas Jūs var ietekmēt uz slikto pusi, ja tās tiek lietotas samērā regulāri, kas var novest pie ļoti smagām kaitēm un saslimšanām!

Ciprofloksacīns, sulfonamīdi, meticilīns un vankomicīns ir antibiotiku piemēri.
Gan fenitoīns, gan trimedions ir pretkrampju līdzekļi.
Pretiekaisuma zāļu kategorijā parasti tiek nozīmēts infliksimabs un hidroksihlorokvīns.

Kaptoprils ir zāles, ko lieto augsta asinsspiediena ārstēšanai.
Farmaceitiskie līdzekļi, kas cīnās pret vīrusiem, ir indinavīrs, aciklovīrs un tenofovīrs.
Papildus ārstnieciskajām zālēm ir svarīgi apsvērt dabiskos līdzekļus, kas var būt tikpat droši un efektīvi kā to farmaceitiskie līdzinieki.

You may also like...