Notiks Reorganizācija Valmieras novada pašvaldības kapitālsabiedrības “BN komforts”

Rīga, 17.jūl., LETA. Nolemts reorganizēt Valmieras novada pašvaldības kapitālsabiedrību, komunālo pakalpojumu sniedzēju SIA “BN komforts”, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marija Melngārša.

Lēmumu domes sēdē pieņēma deputāti, izvērtējot līdzšinējo pašvaldības kapitālsabiedrību darbību un uzlabojot pakalpojumu sniegšanas kvalitāti iedzīvotājiem.

Pēc reorganizācijas kapitālsabiedrības manta likumīgā ceļā tiks nodota SIA “Valmieras namsaimnieks” un SIA “Kocēnu komunālā saimniecība”, atbilstoši katras kapitālsabiedrības pamatdarbības veidam.

Reorganizējot kapitālsabiedrību, tiks stiprināta esošā Valmieras novada īpašumu apsaimniekošanas pārvaldība, uzlabota prakse, sistēma, efektīvāk plānoti stratēģiskie jautājumi un veikti iepirkumi, skaidro Melngārša.

“BN komforts” līdzšinējā pamatdarbība bija saistīta ar komunālo pakalpojumu sniegšanu Rencēnu, Ēveles, Vecates, Matīšu, Burtnieku un Valmieras pagastu iedzīvotājiem.

Uzņēmums beigs pastāvēt bez likvidācijas.

Kā liecina “Firmas.lv” informācija, “BN komforts” apgrozījums pērn bija 600 514 eiro, peļņa – 12 058 eiro. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 762 996 eiro un tas pilnībā pieder Valmieras novada pašvaldībai.

  • Daiga Kļanska, LETA

You may also like...