Ieva Brante Tik ļoti atklāta, kā vēl nekad savā dzīvē: “Vīriešus neinteresē kāds Tev ir duspsis, bet gan…”


Nesenajā raidījuma “Satiekoties ar savējiem” epizodē uzmanība tika vērsta uz mūsdienu izaicinājumiem partnera meklēšanā, kas ir aktuāla un daudz apspriesta tēma. Juriste un sporta entuziaste Ieva Brante dalījās savos uzskatos un personīgajā pieredzē saistībā ar šo jautājumu.

Ieva uzsvēra, ka, lai arī mūsdienās ir daudz iespēju iepazīties, sporta zāle ne vienmēr ir labākā vieta potenciālā partnera atrašanai. Viņa dalījās savā pieredzē, pastāstot, ka regulāri apmeklējot sporta zāli un piedaloties intensīvos treniņos,

viņa izstaro nopietnību un koncentrēšanos uz treniņiem. Tas var radīt iespaidu, ka viņa vairāk vēlas pievērsties saviem mērķiem, nevis sociālajai saskarsmei vai jaunu attiecību veidošanai.

Raidījuma vadītāji ar sajūsmu izcēla Ievas apņemšanos sportā un viņas nopietno attieksmi pret fiziskajām aktivitātēm. Tas, savukārt, varētu ietekmēt viņas pieeju un attieksmi pret dažādām iepazīšanās situācijām.

Diskusijas par iespēju iepazīties sporta zālē izraisīja interesantas sarunas par komplimentiem un vingrojumu padomiem šajā vidē. Šajā apspriedē notika gan jautras, gan pārdomas rosinošas situācijas, kas padarīja raidījumu aizraujošāku un piesaistīja skatītāju uzmanību.

Ieva dalījās savā viedoklī, uzsverot, ka kā neatkarīga sieviete viņa vienmēr ir atvērta vīriešu uzmanībai gan ikdienas situācijās, gan sporta zālē. Viņa uzskata, ka, ja viņas mērķis ir iepazīšanās, ir pilnīgi pieņemami un pat pievilcīgi, ja kāds izrāda interesi par kopīgām aktivitātēm. Ieva pat ar humoru piebilda, ka šādos gadījumos varētu izveidoties aizraujoši un kopīgi treniņi.

Taču Ieva uzsvēra būtisku aspektu – ja viņas mērķis ir kaut kas dziļāks un nozīmīgāks, viņa ir gatava uz brīdi “pārtraukt” fiziskās aktivitātes un veltīt laiku sarunai. Tas liecina, ka viņa vēlas dalīties ar savām dzīves vērtīgākajām domām un pārdzīvojumiem, veidojot ciešākas saiknes, kas ietver daudz vairāk nekā tikai kopīgus treniņus sporta zālē.

Lūk arī raidījums ar viņu – Kur nu vēl tik interesanti :

Tomēr šoreiz raidījuma visinteresantākais padoms nav saistīts ar šo “Dupsi”… Kas tad īsti notika ar to? Ieva turpina atklāt visu sīkumos! Tas ir jāuztver nopietni! Ievas aizraujošais paziņojums par to, ko vīrieši patiesībā vēlas no sievietēm…


Dagmāra Legante-Celmiņa, raidījuma vadītāja, dalās savās domās un personīgajā pieredzē par vīriešu interesi iepazīties. Viņa atzīst, ka viņai bieži rodas jautājumi par to, kā un kad vīrieši izrāda savu interesi.

Reizēs, kad viņa ir sagatavojusies līdz pēdējam sīkumam un izgājusi, bet neviens neuzsāk sarunu, tas liek viņai padomāt par šo sarežģīto situāciju.

Viņa atklāj interesantas atšķirības – dažreiz, iziešot no mājas ar iznestu atkritumu maisu un “nezustu” matu izkārtojumu, viņa piesaista uzmanību, un tā radās kaut kas aizraujošs.

Otrais viesis raidījumā, Ieva, dalījās ar savām domām, uzsvērot vienkāršības un atklātības nozīmi attiecībās. Viņa norādīja, ka tāpat kā sievietēm, arī vīrieši ciena patiesīgumu un atklātību, aicinot izteikties tā, kā ir, nevis radīt mākslīgus vai nepatiesus iespaidus.

Tāda metode sekmē attiecību dziļumu un nozīmi, pamatojoties uz abpusēju uzticēšanos un sapratni, nevis uz viltotiem iespaidiem vai kalkulācijām.

Diskusijas laikā atklājas dažādi skatījumi uz attiecību izveidi un komunikāciju, kas atspoguļo dalībnieku dažādās pieredzes un viedokļus raidījumā.

Ievas Brantes izteikums norāda uz viedokli par vīriešu prioritātēm attiecībās, atklājot, ka viņi nevērtē tikai fiziskās īpašības, piemēram, ķermeņa izmēru vai kāju garumu. Viņa uzsver, ka vienkāršas vērtības un stabilitāte ir svarīgas vīriešiem, tāpat kā sievietēm, attiecību ilgtermiņa attīstībai.

Šajā izteikumā tiek atklātas dziļākas cilvēciskās vērtības, kur lielā uzmanība tiek pievērsta emocionālajam un intelektuālajam aspektam, nevis tikai fiziskajai pievilcībai. Ieva Brante uzsver, ka patiesas attiecības ir rezultāts no emocionālas saiknes, cieņas un uzticēšanās, kas veicina ilgstošu un apmierinošu partnerattiecību attīstību.

Viņa uzskats izceļ nepieciešamību saprast un cienīt viens otru kā indivīdus, ne tikai kā fiziskus ķermeņus ar noteiktām īpašībām.

You may also like...