Ieva Brante tik atklāta, kā vēl nekad dzīvē: “Vīriešus neinteresē kāds Tev ir duspsis, bet gan…”

Raidījumā “Kad viņas satiekas” tika izskatīta dzīves partnera atrašanas tēma, kas šobrīd ir ārkārtīgi aktuāla. Juriste un sporta entuziaste Ieva Brante dalījās savā personīgajā pieredzē un uzskatiem par to, kur un kā ideāli atrast dzīvesbiedru. Viņa uzsvēra, ka, neskatoties uz iespēju iepazīties jebkur, sporta zāle viņas vērtējumā nav optimālākais satikšanās vietas variants.

Ieva dalījās ar savu pieredzi, atklājot, ka, uzturot aktīvu dzīvesveidu sporta zālē, viņa bieži piedalās intensīvos treniņos, kas var radīt iespaidu par viņas nopietnību un koncentrētību, nevis draudzīgumu un pieejamību. Raidījuma vadītājas ar interesi un smaidu konstatē, ka Ieva, šķiet, pievērš īpašu nozīmi sporta aktivitātēm un to nopietnībai, kas var ietekmēt viņas pieeju satikšanās situācijām.

Tajā pašā laikā, diskutējot par iespējamo vīrieša tuvināšanos sporta zālē, tiek izceltas interesantas nianses par komplimentiem un padomu meklēšanu par vingrojumiem šādā vidē. Diskusijas gaitā pārtapušas smieklīgas un pat domu provocējošas situācijas, kas piedod raidījumam papildu dinamiku un pievieno interesi skatītājiem.

Tomēr Ieva atklāj savu perspektīvu, izceļot, ka kā brīva sieviete viņa ir devusi vīriešiem iespēju pieiet viņai ne tikai ikdienas situācijās, bet arī sporta zālē. Viņa uzskata, ka, ja viņas galvenais mērķis ir iepazīšanās, tad ir pilnīgi saprotams un lieliski, ja kāds izsaka interesi kopīgu aktivitāšu veikšanai. Ieva pat humoristiski piebilst, ka šādā gadījumā varbūt pat varētu radīties kopīgi un aizraujoši treniņi.

Tomēr viņa uzsvēra svarīgu niansi, ka, ja viņas mērķis ir kaut kas dziļāks un nopietnāks, viņa ir gatava uz mirkli “izslēgt” savu hanteli un atvēlēt laiku sarunai. Tas apliecina, ka, neņemot vērā fiziskās aktivitātes, viņa ir gatava dalīties ar saviem dzīves vērtīgākajiem aspektiem un domām, nosakot ciešākas saiknes, kas ietver vairāk nekā tikai kopīgus treniņus sporta zālē.

Vēl cits raidījums no sērijas ar Ievu:

Taču tas nav pat raidījuma pats labākais padoms… Kas tur īsti tad ar to Dupsi ir? Ieva tālāk atklāj visu kā ir! TEV IR JĀIZLASA! Ievas izcilais citāts par to, ko tad vīrieši īstenībā meklē sievietēs…

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

You may also like...