Lelde Ceriņa atklāj noklusēto par šķiršanos no vīra un satricina visu Latviju ar savu paziņojumu

Paziņojums par Vecgada vakara notikumu, kurā TV personība Aivis Ceriņš paziņoja par laulības šķiršanu ar TV žurnālisti Leldi Ceriņu, jau ir publiskots. Šī svarīgā ziņa tagad ir komentēta arī no Leldes puses.

Aivis izteicās savā “Facebook” profilā šādi: “Jauns gads daudzreiz nāk kā svaigs sākums – mēs vēlamies vilkt gaišas līnijas šajā jaunajā posmā. Tāpēc es un Lelde lūdzam izpratni un vēlamies dalīties ar jums par mūsu personīgo lēmumu. Mēs esam nolēmuši pabeigt laulību, un turpmāk katra no mums iegādāsies savu ceļu.”

Es esmu ilgtermiņā pieļāvis nepareizus lēmumus attiecībā uz manu ģimenes dzīvi un esmu neuzticis dotajiem solījumiem. Man patiesi žēl, ka esmu zaudējis tik īpašu sievieti un māti savam bērnam.

Leldes Ceriņas ieraksts sociālajā tīklā “Instagram” pašlaik liecina, ka viņas pieredze ar Aivi attiecībās ir bijusi ļoti sāpīga, un viņa netieši pievēršas abu šķiršanās iemesliem. Pie video, kurā izcēlusies latviešu žurnāliste, atklājot spilgtākos notikumus 2023. gadā, Lelde raksta:

“2023 | Mācībspēki iegūti. Dažreiz grūtāki, nekā vēlamies, bet, apkopojot gadu, ir daudz, par ko būt pateicīgiem. Snīpjus uz augšu, turpinām ceļu!”

Lelde saņēmusi atbalstošus komentārus no savām virtuālajām draudzenēm un sekotājiem par šo ierakstu, taču daži izsaka šaubas par to, vai šķiršanās lēmums nebija steigts.

Dziedātāja Patrisha izsaka savu vēlējumu: “Šis gads bijis gan izaicinošs, gan apburošs. Lai 2024. gads būtu pilns ar vieglumu, mīlestību, iecietību un sapratni!”

Raidījuma “Kad viņas satiekas” vadītāja Baiba Vītiņa dalās: “Tev, mana sieviete, esmu pateicīga par iedvesmu un piemēru visos 2000. un turpmākajos gados. Mīlu tevi ar visu sirdi. Stipri, stipri!”

Aktrise Agnese Zeltiņa pievienojas, teikdama: “Lelde, mēs visi piedzīvosim dzīves mācībstundas. Tu esi spēcīga un noteikti būsi laimīga! Turpini siltināt un starot, lai tu vienmēr būtu augšupējā līmenī!”

“Tie, kas tevi neciena, atlīdzinās ātrāk vai vēlāk. Pat grūtās mācībstundas nes nākotni, lai gan sākumā šķiet grūti ticēt tam.”

“Tev ir īpaša burvība! Visi notikumi mainīsies uz labo pusi.”

“Lelde, tu esi kaut kas neaprakstāms un īpašs!!! Sūtu siltus un gaišus sveicienus no sirds.”

“Cik ļoti zemiskam vispār ir jābūt, lai izvēlētos krāpt to, kas tev tik ir dārgs?”

“Lelde, vienmēr esmu uzskatījusi tevi par iedvesmojošu personību. Novēlu tev izturību un prieku katrā dienā…”

“Jūs bijāt lielisks pāris. Vai jūs tiešām sagaidījāt tik nopietnu lēmumu? Kā arī lai jums abiem izdodas visi vēlētie panākumi.”

Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš apprecējās 2018. gadā, un pēc kāzām Lelde pieņēma vīra uzvārdu. Viņu ģimene papildinājās ar pirmdzimto, meitu Adele, 2019. gada 29. decembrī, un pēc diviem gadiem, 2021. gada augustā, piedzimis otrais bērns – dēls Franci.

You may also like...