Didrihsone kopā ar vīru iekūlušies pamatīgās nepatikšanās un Tikai tagad pati par to pastāsta

Kas nu varētu domāt, ka arī pazīstamā mūsu zvaigzne Elīna Didrihsone nonāks tik sarežģītā dzīves posmā kopā ar savu dzīvesbiedru. Diemžēl, šajā gadījumā viņi saskārās ar nopietnām grūtībām, cenšoties risināt tās klasiskā veidā, taču rezultātā viss izvērtās daudz sarežģītāk un negaidītāk. Kā tas vispār var notikt, un kāpēc Didrihsone šo stāstu izvēlējās dalīties tikai tagad? Laiks ielūkoties dziļāk šajā sarežģītajā situācijā.

Neskatoties uz visu, tagad viņa ir nolēmusi atklāt šo stāstu, un ir skaidrs, ka šī situācija rada īpašu sāpi viņas vīram Naurim, kurš cieš visvairāk. Viņš sevi vaino par notikušo, bet šeit ir jāsaprot, kas īsti notika un kāpēc Didrihsone izvēlējās šo brīdi, lai stāstītu par notikušo? Laiks skatīties dziļāk un izprast šo sarežģīto situāciju.

Savā “Instagram” profilā vietējā ietekmētāja Elīna Didrihsone stāsta, ka nesen kļuvusi par krāpnieku upuri, zaudējot kopumā septiņus tūkstošus eiro. Ik diena jau tā ir pilna ar risināmiem jautājumiem, un es sākumā šaubījos dalīties savā pieredzē. Tomēr es vēlos, lai jūs zinātu, ka jūs neesat vienīgais, kas saskaras ar šādām grūtībām,” pauž Didrihsone.

Neraugoties uz Parīzes eleganci, mūsu realitāte bija tālu no ideālas. Sākotnēji mūsu Instagram profils pazuda pavisam bez brīdinājuma. Jūtas var būt demotivējošas, zinot, ka ir jāsāk viss no jauna. Tomēr mēs nezaudējām cerību un sniedzām viens otram iedrošinājumu un atbalstu. Didrihsons saņēma ziņu no sūtītāja, kurš apgalvoja, ka pārstāv “Facebook”. Taču pēc rūpīgas pārbaudes izrādījās, ka tā ir viltota ziņa.

Diemžēl izrādījās, ka Nauris, viņas vīrs, jau bija ievadījis visu informāciju šajā viltotajā pieteikuma veidlapā, pirms viņi to sapratuši. Profila informācija tika nosūtīta un tiek uzskatīta par “veiksmīgu”, taču pārim nācās saskarties ar nopietnām sekām. Viņi zaudēja septiņus tūkstošus eiro.

Sākumā šķita, ka Facebook piedāvā palīdzību, lūdzot lietotājus sniegt sava konta informāciju. Tomēr vēlāk izrādījās, ka šīs vēstules bija viltotas. Ietekmētājs atklāja, ka Nauris uzskatīja sevi par vainīgu, aizpildot šos viltotos datus. Šīs personas bija manipulējušas ar reklāmām, no mūsu konta nelegāli izņemot 7000 eiro bez atļaujas. Par šo sarežģīto situāciju mēs uzzinājām, atrodoties Francijā, tuvu galvenajam ceļam.

Nauri ļoti ietekmēja satriecošās ziņas, jo viņš saprata, ka kādā ziņā ir saistīts ar šo sarežģīto situāciju. Viņš uzticējās vēstulei, kuru viņi bieži saņēma, taču tagad atklājās, ka tā bija nepatiesa. Šī situācija notika, kad Instagram piedzīvoja traucējumus, un mēs domājām, ka tas varētu būt saistīts ar Facebook prioritātēm komunikācijas plūsmā. Tas rezultēja Nauri zaudēšanā kontroli pār savu profilu.

You may also like...