Soc Tīklos paziņo par patieso Šūmahera veselības Stāvokli : “Laiks esot palicis patiešām maz!”

Galvenais notikums pēdējā laikā ir bijusi informācijas atklāšana par slavenā Mihaela Šūmahera veselības stāvokli un, jo īpaši, ierobežojumi, ar kādiem viņa ģimene apsargā šo informāciju. Šūmahera bijušais jurists Fēlikss Damms nesen sniedza izsmejošu interviju, atklājot, kāpēc leģendārā autosporta zvaigznes ģimene tik rūpīgi sargā viņa privāto dzīvi un veselības stāvokli.

Tā kā sabiedrība jau gadiem ilgi bija izsistā stāvoklī, nezinot par Mihaela Šūmahera labklājību, Damms galu galā nolēma atklāt dažus faktus par šo ļoti noslēpumaino tēmu. 2013. gada beigās notikusī smagā kalnu slēpošanas negadījuma dēļ Šūmahers nonāca mākslīgajā komā, kas turpinājās pusgadu. Pēc šī dramatiskā notikuma viņš tika atmodināts, bet atgūšanas periods bija garš un sarežģīts.

Pašreizējais Šūmahera ģimenes advokāts atklāj, ka ģimene nodibināja stingru politiku attiecībā uz informāciju par septiņkārtējā F-1 čempiona veselību, un šo lēmumu pieņēmusi ģimene pati. Tādējādi sabiedrība ilgstoši tiek uzturēta neziņā par viņa pašreizējo stāvokli. Damms uzsvēra, ka šis lēmums ļoti uzmanīgi tiek ņemts vērā, un ģimene ir gatava aizstāvēt savu izvēli, pat ja tas nozīmēs tiesvedības ceļa ieietu arī pret medijiem.

Kopš traģiskā negadījuma, informācijas par Šūmahera veselības stāvokli ir bijis maz, īpaši tādēļ, ka ģimene, īpaši viņa sieva Korina, ļoti stingri ievēro privātuma principus un reti ļauj ārējiem apmeklēt viņa dzīves vietu. Viena no retajām personām, kas ir bijusi iespēja piedzīvot Šūmahera klātbūtni un kuram ir bijis tuvs kontakts ar viņu, ir ilggadējais draugs un bijušais priekšnieks “Ferrari” komandā, Žans Tods.

Neskatoties uz vairākiem centieniem iegūt svaigāko informāciju par Mihaela Šūmahera veselības stāvokli, viņa ilggadējais draugs un bijušais priekšnieks “Ferrari” komandā, Žans Tods, apsverīgi aicina sabiedrību ievērot cieņu pret ģimenes vēlmēm un izvairīties no spekulācijām.

Tods pauž, ka šīs bīstamās pieņēmumu spekulācijas var radīt nevajadzīgu bažu un neskaidrību. Viņš stingri norāda, ka cilvēkiem jābūt piesardzīgiem, uzticoties tikai pārbaudītām un patiesām informācijas avotiem par Šūmahera stāvokli, jo daudzi apgalvojumi var būt pilnīgi nepamatoti un izvirdināti.

Tods apliecina, ka viņš regulāri uztur saikni ar Šūmaheru un viņa ģimeni, kļūstot par svarīgu viņu dzīves daļu. Neraugoties uz to, ka Tods ir dalījies ar dažiem faniem par kopīgiem mirkļiem ar Šūmaheru un viņa piedalīšanos Formula 1 sacīkstēs, citi avoti, piemēram, Flavio Briatores bijusī sieva, liecina, ka leģendārais pilots komunicē galvenokārt ar acīm, neizmantojot vārdus.

You may also like...