Soc Tīklos atklājas informācija, ko Porziņģis patiesībā atstājis Laurai: Tas jau ir katras Sievietes sapnis!

Teju katrs latvietis ļoti labi zina par slaveno basketbolistu Kristapu Porziņģi, kurš ne tikai izcelsmei, bet arī pasaulei ir radījis lepnumu par savu esamību no Latvijas. Viņa talants izceļas, un šķiet, ka šis neapstrīdamais veikums turpināsies ilgstoši. Taču arī šajā saistībā ir kādas interesantas ziņas, ko daudzi nemaz vēl nezina! 

Tomēr ne tikai viņa sportiskie sasniegumi piesaista uzmanību. Privātā dzīve arī ir nonākusi sabiedrības uzmanības centrā, jo viņa attiecības ar Lauru Vizlu ir ieguvušas plašu interesi. Kaut arī mēdz klīst baumas par viņu iespējamu šķiršanos, vajadzētu pievērst uzmanību tam, ka šādai informācijai nav apstiprinājuma un tas nav pabeigts stāsts.

Nesen publicētais raksts, kurā informāciju sniedz Jura Vaidakova žurnālā “Kas Jauns”, norāda, ka Kristaps Porziņģis būtu kļuvis par brīvu vīrieti. Šīs ziņas izraisījušas plašas spekulācijas un sajūsmu viņa faniem. Rakstā minēts, ka gan Porziņģis , gan Vizla ir dzēsuši kopbildes no sociālajiem tīkliem, kas rada papildu jautājumus par viņu attiecību stāvokli.

Tāpat ir uzsvērts, ka Laura Vizla nav pavadijusi Porziņģi uz ASV, kur sākusies jaunā basketbola sezona. Šis fakts vēl vairāk uzsver zināmo baumu un ļauj domāt par attiecību stāvokli. Sociālajos tīklos Lauras Vizlas publikācijas tagad ir ieguvušas plašu uzmanību, un komentāri aplūko šo tēmu no visdažādākajiem skatupunktiem.

Lai gan Laura nav izteikusi savu viedokli par notiekošo, viena no viņas sekotājām sociālajos tīklos ir norādījusi, ka dzirdējusi dažas skaistumkopšanas meistarītes “izplāpājam par attiecību beigām”. Rakstā pieminētas arī dzirdētas runas, ka Kristaps Porziņģis esot atstājis Laurai dzīvokli un auto Rīgā ar cieņu. Diezgan lieliski vai ne?

Šī situācija raisa daudz jautājumu un spekulāciju starp faniem, kuri izjūt interesi par šo izcilību gan sporta, gan personiskajā dzīvē. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka stāsts vēl nav beidzies, un turpmākajos notikumos var rasties jaunas nianses un izpratne par Porziņģa attiecībām ar Lauru Vizlu.

You may also like...