Latviju pāršalkusi ļoti skumja sēru vēsts: Pasauli pametis puisis, kuram iedzīvotāji ziedoja sapņu piepildīšanai

“Šajā pasaules skatījumā nesavainojami atstājis jauns vīrietis ar neparastu sirsnīgumu, kura acīs iedzīvotāji atklāja sapņu spēku. Bet šis sapnis, nožēlojami, nekad netiks pilnībā realizēts. Cilvēku bari centās ar visām iespējām atbalstīt šo sirsnīgo jaunekli, cenšoties piepildīt viņa sapni.

Mūsu dzīvēs bieži parādās neskaidras zīmes no aizgājušajiem, tie uz mums nāk sapņu formā. Šie sapņi var pieņemt dažādas un pat pretējas formas. Vieni no šiem sapņiem var atnest lielu iepriecinājumu, bet citi var nest līdzi smagu noskaņu. Vairums no mums ir piedzīvojuši kādu veidu pozitīvu mirušo vizīti sapnī.

Bieži vien mūsu mirušie mīļie cenšas pasargāt dzīvojošos, cenšoties novērst viņu no nākotnes kļūdainajiem soļiem. Ja mēs neesam gatavi uztvert vai saprast šīs aizgājušo sargu norādes, ir iespējams, ka viņi mēģina mūs atbalstīt pat sapņos, centienos vēlreiz dot iespēju palīdzēt vai vadīt pareizajā virzienā.”

Ralfs Remerts, jaunietis ar izteiktu sirsnīgumu, dedzīgi dalījās ar citiem, motivējot un iedvesmojot caur sociālajiem tīkliem. Viņa pozitīvais skatījums uz dzīvi kalpoja kā neskarta avots iedvesmai, it sevišķi ņemot vērā viņa cīņu ar progresējošo muskuļu distrofiju.

Šī diagnoze skāra arī Ralfa brāli. Viņu stāsts uzrunāja daudzus, jo viņš kopā ar māti Ilzi dalījās savās personiskajās pieredzēs tiešsaistes platformā “TikTok”, atklājot informāciju par draudiem zaudēt savu mājvietu. Sabiedrība nekavējoties atsaucās un izrādīja milzīgu atbalstu.

“Facebook” platformā kopienas grupā “Palīdzēsim Vienam Otram” tika publicēts šāds ieraksts: “Šodien mūsu organizācija piedzīvo neizsakāmas sēras – Ralfs vairs nav šeit starp mums. Viņš bija spējis piepildīt gan savu, gan savas mātes sapni par sava mājokļa iegūšanu. Pateicamies ikvienam, kas bija klāt Remertu ģimenei.”

You may also like...