Bojā gājušās meitenītes Luīzes tēvs publicē sirdi plosošu ierakstu un mazās dvēselītes bēru datumu

Pavisam nesen tika paziņots par traģisku notikumu Latvijā, kur dziļā mežā tika atrasta nepiedzīvojusi 4 mēnešus veca meitenīte, kura tika atrasta bez dzīvības pazīmēm automašīnā. Luīzes tētis, piedzīvojot šo traģēdiju, dalījās ar sirdi plosošu ziņu un noteica mazās dvēselītes bēru datumu, taču tas nebūt nebija viss, ko viņš pateica.

Diemžēl, bet dienas ir pagājušas kopš 1989. gadā dzimusi Anna Jansone un viņas daudzsološā meitiņa pazuda no mājām Rīgā. Meitenīte tika atrasta bez dzīvības pazīmēm īrētajā automašīnā meža apvidū Jelgavā. Annas meklēšanas turpinās, un viņa bija ģērbusies pelēkā pusmētelī, melnās džinsa biksēs un melnās zābakos. Tomēr arī tas neatrisināja vairākas būtiskas lietas, kuras cilvēkiem būtu jāzina!

Nesen tika atklāta jaunākā informācija par dramatisko notikumu, kur mazās meitenītes tēvs dalījies ar sirdi plosošu ierakstu sociālajos tīklos, nosakot datumu, kad viņa mazo dēlu, Luīzi, nodos zemes klēpī. Šajā ģimenes grūtajā laikā kopienā valda kopīga cerība, ka pazudusī māte Anna drīz atgriezīsies mājās, taču, diemžēl, viņa vēl aizvien nav atrasta, un meklēšanas operācija turpinās.

Tēvs aicina savu pazudušo mīļoto ar vēstījumu: ”Dārgā, lūdzu, atgriezies mājās. Atslēgas ir saglabātas, un es ceru uz mūsu atkal apvienošanos. Mēs pārvarēsim visas grūtības kopā, es to solu.”

Lasi vēl : Alla Pugačova parāda, kā patiesībā izskatās viņas māja Izraēlā : “Gandrīz vai nokritu, kad redzēju iekšpusi”

Sociālo tīklu komentāros cilvēki dalās ar līdzjūtību un vēlēšanos palīdzēt ģimenei šajā grūtajā brīdī. Daži izteikti vēlas izpaust savu atbalstu, plānojot pieminēt mazo Luīzi ar svecēm un iedegto gaismu saviem mājokļiem šajā bēru dienā.

Turklāt, saņemot jaunākās ziņas par Annas meklēšanas darbiem, uzzināts, ka rītdien, 12. novembrī, notiks plaši organizēti meklēšanas pasākumi. Bezvests.lv organizācija izplatījusi informāciju par plānotajiem meklēšanas darbiem un aicina brīvprātīgos piedalīties, sniedzot tiem iespēju dot savu ieguldījumu un palīdzēt ģimenei šajā grūtajā laikā.

You may also like...