Beidzot paziņo noklusēto! Atklātība nonāk Justīnes pamātes sacītais ko viņa kliedzu brīdi pirms viņu aizturēja

Uzzinot patiesību par Justīnes likteni, kļuva skaidrs, ka situācija ir saasinājusies nepārspējami.  Lai gan šī ir neveiksmīga realitāte, kas skar mūs visus, ir ļoti svarīgi koncentrēties tikai uz pārbaudītajiem faktiem, kas saistīti ar vecāku pārbaudījumiem. Lai gan dažas detaļas ir izpaustas, ne visa informācija ir bijusi pieejama sabiedrībai. Tāpēc ir obligāti rūpīgi jāpārbauda pieejamā informācija.

Ziņa par to, ka Justīnes pamāte tieši pirms viņas aizturēšanas policijā nosūtījusi savdabīgu vēsti operatoriem, kas viņu filmēja, daudziem bija negaidīta. Šis notikums ir radījis domu, ka var būt papildu apstākļi, kas nav acīmredzami. Tomēr vēlāk tika atklāts, ka tēvs un pamāte bija plānojuši visu scenāriju, lai izvairītos no atklāšanas, un pašlaik parādās papildu atklājumi.

Kā liecina kaimiņu stāsti, likumsargi agrā rīta stundā ieradušies kādas jaunas meitenes mājā. Pēc ierašanās viņi aizturēja meitenes tēvu un pamāti. Vēlāk tika atklāts, ka pamāte pirms viņu aizturēšanas bija nosūtījusi mulsinošu un maldinošu ziņojumu. Šī atklāšana bija negaidīta vairumam.

Sākotnēji pilsētnieki uzskatīja, ka jaunā meitene nesteidzas vienatnē, bet drīzāk viņai bija palīdzība no ārējas puses. Diemžēl viņu pieņēmumi izrādījās pareizi. Būtu bijis prātīgi uzticēties iedzīvotāju atziņām un atzīt viņu dziļo izpratni, pat ja tas būtu bijis nepieciešams perspektīvas maiņai. Galu galā tas būtu bijis izdevīgi.

Lasi vēl : Līdz 2000 Eiro! Daudzi Autovadītāji drīzumā var jau saņemt milzīgus naudas sodus

Intervijas laikā Sandra ievāca svarīgu informāciju no audžumātes pirms Justīnes atklājuma. Taču audžumātes vārdu izvēle bija visai neparasta, un to nozīme nebija uzreiz skaidra. Domājams, ka audžumāte pauda savas dziļās bēdas, taču vēlāk atklājās, ka viņas izteikumi bija fiktīvi, un viņas kļūdainais pamatojums drīzumā nāks gaismā.

Intervijas laikā viņa dalījās savā skatījumā par situāciju. Viņa norādīja, ka viņiem tā bijusi sarežģīta lieta, jo par bērna atrašanās vietu interesējušies ne tikai intervētāji, bet arī citi. Nenoteiktība, kas rodas, nezinot, kur atrodas jūsu bērns, var būt neticami milzīgs apstāklis, kas jāpārcieš. Viņa neatklāja nekādu sīkāku informāciju, jo viņi paši nezināja par kādiem atjauninājumiem.

Viņa ir paziņojusi, ka viņas atkarība no medikamentiem ierobežo viņas iespējas veikt cita veida darbu. Turklāt viņa atklāja žurnālistu, tostarp manis, pastāvīgos jautājumus un milzīgo ietekmi, ko tas ir atstājis uz viņu.

Amatpersonas bez brīdinājuma ieradās notikuma vietā un abus aizdomās turamos aizturēja. Kļuva skaidrs, ka viņu stāstījums par notikumiem bija fiktīvs, jo viņi bija labi informēti par attiecīgās sievietes neaizsargāto stāvokli un atrašanās vietu. Apstākļa smagums bija neapstrīdams.

You may also like...