Kādēļ daudzas sievietes sapņo par šķiršanos no sava vīra! To svarīgi saprast arī vīriešiem

Pašlaik mēs dzīvojam dinamiskas sociālās transformācijas laikmetā. Sievietes pakāpeniski iegūst pašpietiekamību, savukārt vīrieši, gluži pretēji, eksperimentē ar iesaistīšanos mājsaimniecībā kā mājsaimnieces vai sekundāras figūras. Vai šī attīstība ir pieņemama? Šajā jautājumā ir dažādi viedokļi. Atbilstoša noteikumu neievērošana noved pie laulības šķiršanas un pāru šķiršanas.

Mūsu pašreizējā laikmetā pasaule ir piedzīvojusi būtiskas pārvērtības, padarot mūsu iepriekšējās darbības un attieksmi novecojušas. Sociālās tendences, kas kādreiz izrādījās efektīvas, tagad ir nepietiekamas. Vīrieša vidējā alga nav pietiekama, lai uzturētu viņu, viņa dzīvesbiedru un abus bērnus. Līdz ar to arī sievai ir jāpiedalās mājsaimniecības ienākumos. Tomēr tas rada jaunu dilemmu: kurš uzņemsies mājas pienākumus? Atbildes uz šiem jautājumiem ir sarežģītas un neērtas.

Dažiem vīriešiem ir tendence runāt skaļi un plaši žestikulēt, ieejot telpā. Citi ir nepatiesi vai liekulīgi un neko nedod mājsaimniecībai, tomēr neizvirza nekādas prasības saviem partneriem. Abi veidi var radīt ievērojamas problēmas sievietēm. Tomēr mana situācija ir atšķirīga; Es sadarbojos ar modernu, veltīgu vīrieti, kurš uzskata sevi par spēcīgu un pārāku. Tā ir intriģējoša dinamika. Pateicoties mūsu attiecībām, es sapratu pagrimuma jēdzienu.

Vairākas reizes es mēģināju izbeigt savu laulību, bet katru reizi es atgriezos. Iemesls ir divējāds: pirmkārt, mūsu dēlam ir dziļa mīlestība un pieķeršanās tēvam. Otrkārt, mani pašreizējie apstākļi attiecībā uz mājokli nav ideāli. Kā jaunpienācēja šajā pilsētā, labākais, uz ko varu cerēt, ir īrēts dzīvoklis, kas ir greznība, ko mana finansiālā situācija nespēj uzņemt. Lai gan es, iespējams, varēju izturēt šādus dzīves apstākļus viena, tas nav iespējams ar mana bērna klātbūtni.

Lasi vēl : “Tik tiešām Atrāvusies?” Internetu pamatīgi satricina Lienes Kivičas Soc tīklos nonākušās bildes

Jau no paša sākuma Aleksejs vairāk par visu izrādīja vēlmi iegūt pasi. Es apprecējos ar viņu jaunībā, šo lēmumu tagad nožēloju. Sākotnēji es uz viņa pastāvīgo sīko uzvedību skatījos ar nicinājumu, cerot, ka šīs īpašības izpaudīsies kā atbildīgs “maizes devējs” mūsu ģimenei. Zināmā mērā tas bija precīzi — viņš strādā stabilu darbu un viņam ir daudzsološi sakari. Tomēr viņa pūles galvenokārt ir viņa paša labā, nevis manā labā.

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

You may also like...