Meita sēru drēbēs jau atvadījusies no izcilās aktrises Anastasijas Zavorotņukas; Kas noticis?

Ir pagājis vesels gads, kopš Anastasijas Zavorotņukas meita aizceļoja no Krievijas. Sākotnēji jaunā dāma dzīvoja Turcijā, bet pēc kāda laika viņa kopā ar vīru pārcēlās uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Tomēr Anastasija Zavorotņuka nav atstājusi novārtā savas saknes. Ciemošanās pie slimās mātes Maskavā viņai ir bieža parādība, un ikreiz, kad viņai jādodas uz Dubaiju, vecākās meitas acis piepildās ar asarām. Tas neatšķīrās viņas pēdējās vizītes laikā.

Anastasijas Zavorotņukas meita atvadījās no savas slimās mātes, kura sirga ar vēzi, ģērbusies pilnībā melnā. Pēc tam Anna Zavorotņuka devās ceļā, lai atkal satiktos ar savu vīru, kurš dzīvo Dubaijā. Tomēr šis nebija vienīgais notikums, kas notika. Divus mēnešus uzturoties Krievijā, sieviete varējusi satikties ar vecākiem, kā arī apciemot vecmāmiņu Valentīnu Borisovnu, brāli Mihailu un jaunāko māsu Milu.

Tuvojoties 19. oktobra vakaram, sieviete steidzās krāmēt somas. Viņa uzvilka drūmu tērpu un paslēpa seju aiz liela izmēra brillēm, potenciāli maskējot asaras. Populārā televīzijas šova “Mana mīļā aukle” zvaigznes meita, kurai ir 27 gadi, ir atklāta par savām cīņām ar tuvinieku atstāšanu, bieži vien ar smagu sirdi. Viņa devās uz lidostu ar sēru sajūtu.

Ir vērts pieminēt, ka bija vēl viens savdabīgs notikums, kas rada jautājumus par talantīgās aktrises labklājību. Ar elegantu un stilīgu izskatu Anna ieradās lidostā, uzvilkusi elegantu staltbrieža kažoku, kas apvienota ar garu trikotāžas kleitu un augstas klases luksusa pumpām. Viņas tērps bija gaumīgi akcentēts ar cimdu pāri un somiņu, kas varētu viegli atspoguļot automašīnas izmaksas.

Lasi vēl : “Tik tiešām Atrāvusies?” Internetu pamatīgi satricina Lienes Kivičas Soc tīklos nonākušās bildes

Vērojot Annas uzvedību, redzams, ka viņa pārdzīvo dziļas skumjas. Viņas sekotāji ir pieņēmuši, ka tas, iespējams, ir saistīts ar grūtībām atšķirties no viņas lolotajiem, īpaši no mātes. Zavorotņukas atlikušā laika nenoteiktība piešķir papildu emocionālā svara slāni, jo aktrise šobrīd atrodas slimības beigu stadijā.

1971. gada 3. aprīlī Astrahaņā dzimušās Anastasijas Zavorotjukas māte bija Valentīna Borisovna Zavorotjuka, kurai bija Krievijas Tautas mākslinieces tituls. Šajā laikā Valentīna Borisovna Zavorotjuka strādāja Astrahaņas Jaunatnes teātrī.

2019. gadā aktrise saņēma ziņas no saviem ārstiem par nelabvēlīgu diagnozi. Vēlāk atklājās, ka Anastasijai bija ļoti agresīva smadzeņu vēža forma. Lai cīnītos pret šo slimību, viņai tika veiktas vairākas operācijas, tostarp galvaskausa trepanācija, kā arī staru un ķīmijterapijas procedūras.

Personas, kas atrodas slavenības tiešā tuvumā, atsakās izpaust jebkādu informāciju par viņas pašreizējo stāvokli. Mākslinieka trešais dzīvesbiedrs Pjotrs Černiševs pieliek lielas pūles, lai viņa mīļotā saņemtu nepieciešamo aprūpi un medicīnisko palīdzību.

You may also like...