“Tik tiešām Atrāvusies?” Internetu pamatīgi satricina Lienes Kivičas Soc tīklos nonākušās bildes

Ir zināms, ka Liene Kiviča ir saistīta ar plaši atzīto Andri Kiviču, kurš ir pazīstams ar savu klātbūtni tiešsaistē un bezsaistē. Taču aktuālā lieta skar Lieni Kiviču un internetā izskanējušu incidentu. Ir svarīgi novērtēt situāciju un noteikt detaļu precizitāti. Tomēr patreizējā situācijā bildes izskatās, tik tiešām traki un daudzi noteikti vēlēsies uzdot jautājumu par to, kā gan tas vispār varēja notikt un kādā veidā!

Mūsdienās tiek atzīts, ka tiekšanās pēc fiziskās pievilcības bieži vien prasa lielus upurus. Piemērs tam redzams sociālo mediju platformā “Twitter”, kur ievērojamā māksliniece Liene Kiviča ir piesaistījusi sabiedrības uzmanību, demonstrējot pārvērtības slavenas sievietes izskatā pēc kosmētiskās operācijas.

Kivičas piekaušana ir izraisījusi daudzus jautājumus, un, lai gan vairākas specifikas joprojām nav skaidras, ir vērts pieminēt dažus nozīmīgus faktus. Lai gan notikuma patiesais raksturs un tā norise var šķist acīmredzami, ir svarīgi atzīmēt, ka ne viss bija tik vienkārši, kā sākotnēji tika pieņemts.

Ja plānojat veikt sejas korekciju, Kiviņš ir lielisks piemērs, ar kuru tik tiešām vajadzētu sazināties. Viņai ir sakari ar augsti apmācītu speciālistu, kurš var prasmīgi uzlabot jūsu sejas izskatu. Šis prasmīgais profesionālis ir zinošs fotografēšanas jomā un var sasniegt ievērojamus rezultātus. Pārvērtība neapšaubāmi ir pārsteidzoša. Vai tā nav?
Uzsākot dialogu pakalpojumā Twitter, lietotāji tiek pamudināti ar ziņojumu no platformas, lai sāktu diskusiju. Daudzi uzsver par notikušā gaitu pēc viņas izskatās.

Latviešu līdzjūtība izpaužas vārdu izvēlē. Ivars pārdomāja, vai viņa tik tiešām pamatīgi vienkārši nav piekauta fiziskā kontaktā.

Apskatot sludinājumu, Liliju pārņēma dziļas skumjas. Dīvainā kārtā viņa tomēr tajā atrada mierinājumu. Reklāmā, kuras mērķis bija reklamēt skaistumkopšanas pakalpojumu, bija attēlots attēls, kas atgādināja policijas ziņojumu. Fotoattēlā redzamajai personai ir bijusi atkarība no narkotikām un alkoholisma, kā arī viņa ir notiesāta par noteiktiem noziegumiem.

Iveta komentēja savu izskatu fotogrāfijās, novērojot, ka viņai šķiet pietūkums, kas jau kādu laiku ir pastāvīgs.

You may also like...