“Elīna Didrihsone pavisam pēkšņi un negaidīti iekūlusies milzīgās nepatikšanās” Kas ar viņu notiks tālāk?

Tie, kas zina par viņas dzīvi, un tie, kas seko viņai sociālajos medijos, visticamāk, ir informēti par strīdiem par Elīnas un Naura Dirihsona izturēšanos pret viņu dēlu Džeisonu, kuram decembrī bija tikai pieci mēneši. Par šo problēmu tika pievērsta uzmanība raidījumā “Slavenības bez filtra”, kur Didrihsone atklāja, ka kāds viņu sekotājs ir ziņojis par viņiem bērnu namam, lai izmeklētu viņu ģimeni. Šīs darbības rezultātā Didrihsoniem, iespējams, katru nedēļu var nākties tiktiesar bērnunama darbiniekiem, ja situācija turpināsies. Diemžēl tas ir tikai problēmas sākums.

Iepriekšējā gadā Didrihsona radinieki tiešsaistē augšupielādēja videoklipu, kas atstāja paliekošu iespaidu uz tā skatītājiem. Videomateriālā redzams, kā viņas bērns sēž stāvus bez redzama atbalsta mugurai. Jāatzīmē, ka bērns nešķita, ka kaut ko turēja, lai saņemtu atbalstu mugurai. Šis video nekavējoties pievērsa medicīnas speciālistu uzmanību, kuri ātri norādīja uz iespējamo kaitējumu, ko tas varētu nodarīt bērnam. Diemžēl no šī brīža situācija kļūst tikai apgrūtinošāka.

Jau no paša sākuma viņa jau iepriekš bija informēta par daudzajām personām, kuras ir nodevušas pret viņu sūdzības dažādās iestādēs, lai pēc iespējas vairāk viņu satrauktu. Šīs personas ir apgalvojušas, ka Didrihsonu pāris nespēj nodrošināt savam bērnam pienācīgu aprūpi, kas ir vēl traģiskāk, ja tā ir taisnība. Pēc Elīnas domām, šie cilvēki, kas pauduši šādas bažas, ir līdzīgi rūgtākajiem ienaidniekiem, jo ​​viņu mērķis ir izjaukt visu, ko viņa ir uzbūvējusi.

Viens no gadījumiem, ko Didrihsone atceras, ir vēlme dalīties ar citiem kadrā, kurā viņas dēls rāpo. Tomēr, pārskatot kadrus, viņa pamanīja, ka tas ir montēts, lai izceltu tikai negatīvos aspektus, radot problēmas viņas ģimenei. Dīdrihsons pauž neizpratni par to, kāpēc cilvēki tā rīkojas apzināti, jo ikviens saskaras ar grūtībām, audzinot bērnus. Neskatoties uz to, visas problēmas, ar kurām viņa saskaras, tiek izmantotas pēc iespējas pilnīgāk.

Lasi vēl : Jau drīzumā šīm automašīnām Latvijā tiks liegta Tehniskā apskate un piedalīšanās arī ceļu satiksmē

Ikreiz, kad šādi incidenti notiek ar viņu bērnu, Didrihsonu pāris, īpaši Elīna, tiek pārpludināti ar privātām ziņām, apsūdzot viņus nolaidībā un nekompetencē bērnu audzināšanā. Pagāja tikai aptuveni piecas minūtes pēc video izlaišanas, līdz pāris saņēma neskaitāmas ziņas, kurās kritizētas Didrihsonu audzināšanas prasmes.

Pēc tam, kad bērnunama darbinieki uzrunāja viņu, viņa pauda gandarījumu par tikšanos, atzīmējot, ka tā bijusi mierīga un produktīva. Viņas emocijas izraisīja mijiedarbība. Turklāt Didrihsons brīvprātīgi apmeklēja objektu biežāk, lai nodrošinātu, ka viss joprojām ir apmierinošs. Neraugoties uz pateicību par personāla centību, viņa dedzīgi lūdza, lai viņi vairs neapmeklētu.

You may also like...