Soc Tīklos parādījies Rīgā uzņemts video, kurš liek asinīm burtiski “sastingt “

13.septembrī Valsts policija izplatīja informāciju par Adriju Santu Kursīti, par kuru tika ziņots par bezvēsts pazušanu. 2000. gadā dzimusī viņa 12. septembra aptuveni pusdienlaikā izgāja no medicīnas iestādes, kas atradās Tvaika ielā Rīgā, un nav atgriezusies savās mājās Siguldā. Jaunajai sievietei esot veselības problēmas. Pēc tam TikTok parādījās satraucošs video, kura autors ierosināja, ka tā varētu būt tā pati persona, kura ir pazudusi.

Sociālo mediju platformā “TikTok” nesen kāds rīdzinieks augšupielādējis video. Video uzņemts Vidus/Rūpniečas ielā, un tajā ir notverta sievietes histēriski kliedzoša skaņa no zem autora loga.

Videoklipa autors ziņoja, ka izplatījušās ziņas par pazudušo Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra pacientu, kas liek domāt, ka video redzamā sieviete varētu būt pazudusī paciente.

Kad iedzīvotājs 13.09.23. mēģināja sazināties ar policiju par pazudušo Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra pacientu, līnija bija noslogota, jo vienlaikus zvanīja vismaz 10 kaimiņi. Pacients pēdējo reizi redzēts Rūpnieces ielas apkaimē ap pulksten 19.30. un “Degpunktā” ziņo par viņa meklējumiem. Neraugoties uz norūpēto personu centieniem, tostarp bērniem, kuri bija nobijušies un bezspēcīgi rīkoties, pacients nereaģēja uz saziņas mēģinājumiem. Cerība ir, ka pacients ir droši atgriezies ārstniecības iestādē. Ziņojumā bija minēts 15 minūšu aģitācijas periods, bet publikācijā tika parādīta tikai viena minūte.

@remaredaa Šodien- 13.09.23 Degpunktā ziņo, ka meklē bez vēsts pazudušo Rīgas Spihiatrijas un narkoloģijas centra pacienti.. ap pulkst.19.30 iespējams, manīta Rūpniecības ielas rajonā. Ziņots atbildīgajām iestādēm- aizņemta līnija- vismaz 10 kaimiņi zvanīja vienlaicīgi . Cilvēki un bērni šo redzot pārbījušies- un bezpalīdzīgi, gan mēģina uzrunāt un palīdzēt, gan mūk ko kājas nes.. Uz komunikāciju persona neizgāja!😞 Ceru, ka jauniete atgriezusies ārstniecības iestādē..🙏😞 Publikācijā atainota 1 minute no aptuveni 15 min garās ažeotāžas😞 #fyp #tvaikaiela #valstspolicija ♬ original sound – Rema Reda

Valsts policijas kontā vēl nav ziņots, ka jauniete ir atklāta.

You may also like...