Sinoptiķi Steidzami izplata ziņu par gaidāmo laiku tuvākajās dienās: Laiks izmainīsies ļoti krasi!”

Tik tiešām šajās dienās laiks ir ļoti labvēlīgs un patīkams, taču laiks neatkarīgi no tā mainīsies, pie tam ļoti krasi un tā būs tikai pirmā zināmā izpausme. Pēc tā visa sekos, kas tāds, ko noteikti negrib piedzīvot daudzi, taču kā jau laiks Latvijā – nekad nav paredzams un vienā dienā var būt saulains, bet nākamajā jau būt vētra vai milzīgi krusas graudi. Ja patreiz laiks ir tik tiešām patīkams un silts, tad jau pēc pāris dienām laiks mainīsies uz pavisam pretējo ziņu un tas sliktā ziņā.

Nupat tapis zināms, ka tuvākajās četrās līdz piecās dienās būs sagaidāma temperatūras krasa paaugstināšanās, kas attiecīgi būs virs normas. Tas, protams, ir ļoti labi, taču sliktais sekos tieši pēc šī. Konkrēti tuvākajās dienās gaisa temperatūra pacelsies līdz pat +27 grādiem, kas liks sajusties tā it kā atpakaļ atnākusi vasara. Tās ir vairāk nekā labas ziņas, taču šoreiz uzsvars jāliek uz to, kas notiks pēc šīm siltajām dienām un šeit gan viss mainīsies uz pilnīgi pretējo pusi.

Pie tam jāņem vērā, ka šajās dienās mākoņu daudzums lielākoties būs ļoti mainīgs. Tāpat spīdēs spoža saulīte un nokrišņi galvenokārt nemaz nebūs gaidāmi. Taču nakts laikā un agros rītos veidosies pavisam spēcīga migla. Kopumā pūtīs lēns un mērens vējš, kas liks sajusties tā it kā vēl atrodamies vasarā. Naktīs gan temperatūra pazemināsies līdz aptuveni +6 grādiem, kas itin nemaz nav silti.

Pēcpusdienās temperatūra svārstīsies ap +20 līdz pat +25 grādiem, kas būs lieliski. Daudzās vietās gaisa temperatūra varēs sasniegt pat +27 grādu robežu, kas ir ļoti fantastiska ziņa priekš tiem, kuri vēl grib paspēt izbaudīt šī gada pēdējās karstās diena, jo šeit situācija mainās ļoti strauji un pēc siltajām dienām paliks arvien vēsāks.

Lasi vēl : Bija vien 37 gadi, nu jau 64: Kā tagad izskatās aktieris, kurš 90. gados atveidoja komisāra Rekša saimnieku

Jau pēc nākamās nedēļas siltajām dienām, laika apstākļi mainīsies pilnīgi uz pretējo pusi. Diemžēl gan tas viss notiks pavisam negatīvā veidā. Vajag uzreiz uzsvērt, ka šīs pavisam noteikti būs siltākās šī gada dienas. Tāpēc tās noteikti ir jāpaspēj izbaudīt, lai pēc tam nav sajūta, ka visu nokavējāt.

Patreizējās prognozes norāda, ka no ceturtdienas 14. septembra gaisa temperatūra ļoti ievērojami samazināsies un būs jūtams pamatīgs aukstuma vilnis. Līdz ar to paziņots, ka gaidāmas patstāvīgas un nemitīgas lietavas, pērkona negaisi, ka visu situāciju padarīs ne tikai sliktāku, bet arī vēl aukstāku.

You may also like...