Bija vien 37 gadi, nu jau 64: Kā tagad izskatās aktieris, kurš 90. gados atveidoja komisāra Rekša saimnieku

Kurš gan neatpazīst slaveno 90. gadu vidū un 2000. gadu sākumā populāro seriālu : “Komisārs Reksis”? Tieši šī seriāla galvenais varonis, šoreiz gan bez suņa, bija ļoti daudzu sieviešu mīlulis, lai gan nebija tas īstākais skaistulis tiešajā nozīmē. Interesanti gan tas, ka pirmo Rekša saimnieku Rihardu Mozeru spēlēja austrietis Tobiass Moreti (64). Tieši šis konkrētais aktieris savus pirmos četrus gadus izmeklēja pavisam samezglotas lietas un ķēra noziedzniekus. 

Drīz vien, gan šis galvenais varonis cieta un visu mīlētais seriāla zvaigzne seriālā gāja bojā. Visiem skatītājiem tā kļuva par īstu traģēdiju, jo visi taču vēlas skatīties savu iemīļoto zvaigzni. Nākamajos pāris gados fani ļoti izmisīgi centās saprast, kāpēc Tobiass patiesībā aizgāja no tik ļoti iecienītā seriāla. Šajā ziņā gan aktieris klusēja ļoti ilgi, taču pēc kāda laika tomēr nāca klajā ar paziņojumu, ko daudzi fani tā arī nesaprata vai negribēja saprasta. Lūk, ko viņš paziņoja

Lai arī aktieris klusēja ļoti ilgi, beigu beigās viņš paziņoja, ka pametis iecienīto seriālu, jo esot vēlējies realizēt sevi citā veidolā. “Es tiešām neesmu spējīgs darīt kaut ko pa pusei. Pirmām kārtām esmu aktieris un esmu sapņojis par lielu lomu skaitu, kas ir bijis mans sapnis,” izteicās slavenais zvaigzne. Tomēr daudzi fani jau viņu ir aizmirsuši un vēlas zināt, kā tad viņš šobrīd īsti izskatās.

Tā viņš izskatījās savos labākos gados, filmējoties slavenajā seriālā, taču šobrīd ir pagājuši ļoti daudz gadi un laiks aplūkot kā tad laiks īsti viņu ir izmainījis. Pēc savas slavenās lomas seriālā, viņš turpināja ne tikai spēlēt kino un piedalīties uz teātra skatuves, bet arī mēģināja režiju. Taču neskatoties uz lielo slavu un popularitāti Austrijā un Vācijā, māksliniekam tomēr neizdevās kļūt par pasaules mēroga zvaigzni, kā viņš to vēlājās.

Lasi vēl : Rīgas slimnīcā pēkšņi mirst mamma, kura bija kopā ar savu onkoloģisko slimo dēlu! Atklājas nepatīkamas detaļas

Šobrīd slavenais Moreri dzīvo Insbrukā kopā ar savu sievu un trim bērniem, 25 gadus veca meita Antonija, 23 gadus vecs dēls Lencs un 12 gadus veca meita Roza. Arī aktiera laulība ilgst vairāk nekā 25 gadus un abiem ļoti patīk kāpt klintīs un slēpot. Nu viņš tikai vairs atpūšas un cenšas dzīvot pienācīgas vecumdienas. Lūk, kā viņš izskatās šobrīd:

You may also like...